39 hetes kismamik, hogy vagytok? Esetleg valakinek van tippe, hogyan lehetne megindítani a picit? Ti is türelmetlenül várjátok már, hogy a kezetekben tartsátok a babátokat?
Figyelt kérdés
26-ra vagyok kiírva, de nem érzem, hogy közeledne a nagy nap. Görcsök már egy hónapja vannak, valamint a medencém, comb belsőm és a szeméremcsontom ki akar szakadni néha a helyéről amikor belenyilal a fájdalom, ez gondolom a pici helyezkedése, ékelődése miatt van.2014. ápr. 20. 08:52
31/33 A kérdező kommentje:
Mi ma vagyunk 2 hetesek es en is sokallom a lanykam fogyasztasat. 3000 grammal jottunk haza a korhazbol es most tartunk 3600 grammnal. Allandoan enne es cicin logna. Nem tudom mivel lehetne visszafogni az ehseget. Talan vizzel, teaval?!... A gyerekorvos szerint is sokat eszik.
2014. máj. 13. 11:21
32/33 anonim válasza:
itt, ahol lakunk (Franciaországban) se teát, se vizet nem javasolnak.. és ami furcsa volt, már az egy napos babámnál azt mondták, fö a rendszeresség, 3 oránként sürübben ne etessem és ne is adjak többet az elöirtnál..szegénykém sirdogált két napot, de azota ez megoldodott. mi 3900 grammal jöttünk ki és most most 4300.
33/33 anonim válasza:
én is megszültem 12-én végül :)))
enyém 80-90ml t eszik 2 óránként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!