Nagyon szeretnék már megszülni valami módszert? Ami segit meginditani? 41 hetes vagyok és már van 3 gyermekem.
Engem pedig 41 hetesen orálisan elégített ki a párom este, és délelőtt megszültem! :)
Van még egy praktikám, így a másodikra segítettem rá!
Dörzsöld a mellbimbódat körkörösen 40 percig!
Ajj. Tnap egyutt vtunk a parommal (nagyon ovatosan) , de o maximalisan ellene volt pedig h belemelvezzen. Csak nem volt szive rahagyjni,amikor a csucson vtam. A sperma allitolag beinditja,de en meg teljesen egyben vagyok :)
Bnom 1 oras setat iktatott be 39 hetesen,hazaert,lepihent,estere elfolyt a magzatviz. De a fuszeres (rozmaring,oregano,bazsalikom,petrezselyem) is segitett mar egy ket ismerosomnek. Mondjuk en szombaton mindent amit lehetett kiprobaltam,de semmi eredmeny. A szex se segitett... Ugyh konkretan tapasztalatot nem tudok irni. Ja a mellbimbo ingerlestol meg csak fajdalmasan kemenyedtem de semmi tobb... Ahh rossz ez a varakozas :(
Megvan köszönöm......éjszaka meglett...
4cl ricinus olaj
4cl málna szörp
4cl rum
4cl konyak
Hasmenés nagyon durva volt,de utána megindult köszi a válaszokat!!
Juuujj gratulalok :)
en ezt nem merem bevetni,de ezek szerint hatasos :)
Kisfiu,kislany? Jujj dejo neked :)
Gratulálok!
Ezt a praktikát nem is hallottam még! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!