Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nappali tagozatos diákként...

Nappali tagozatos diákként kaphatom a gyermekem állami támogatása mellett a nekem járó családi pótlékot?

Figyelt kérdés
Sziasztok, magántanuló vagyok, és arra lennék kíváncsi hogy szülés után továbbra is magántanulóként(beszeretném fejezni tanulmányaimat) kaphatom a családi pótlékot? Előre is köszönöm!
2012. júl. 11. 08:11
 1/4 anonim ***** válasza:

Ezt nem értem: Nappali tagozatos vagy, és magántanuló? :o A kettő szerintem nem ugyan az.

Amúgy úgy tudom, ha maradsz nappalin továbbra is akkor kaphatod. Nem függ össze a kettő. De a MÁK erről teljes felvilágosítást tud adni.

Én is nappalin tanulok főiskolán (utolsó félévem lesz) , és hamarosan szülök. Így kapom majd a gyes mellé továbbra is az árvaságit.

2012. júl. 11. 10:21
 2/4 A kérdező kommentje:

A magántanuló nappali tagozatos státuszban van. :)

Köszönöm hogy segítettél, és gratula a picihez :)

2012. júl. 11. 10:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Köszi
2016. szept. 2. 00:49
 4/4 anonim ***** válasza:
ATTOL FUGG MIT NEVEZEL TE DIAKNAK.HA MEG VAN GYERMEK TAMOGATASOD NEM KAPHATOD MEG A CSALADI POTLEKOT CSAK ABBAN AZ ESETBEN HA A CSALADBAN FOGYATEKKAL ELO VAGY TARTOS BETEG GYEREKET NEVELSZ. MOST MAR UJABBAN EZT A TORVENYT HOZTAK MEG
2017. dec. 30. 02:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!