Mivel lehetne megindítani a szülést?
Ami nalunk bejott alapos nagytakaritas egy jo nagy kajalas egy film aztan szerelmeskedtunk...41.3 hetben
a masodiknal babakoktel ittam es 24 ora mulva ures belekkel szultem 41.1hetben
a harmadiknal a szulesznom segitett 41.4 hetben elvalasztotta a burkot a mehalso reszetol es este elindult a szules.
Szia!Még van durva egy heted a kiírás időpontjáig,addig bármi lehet.De ha három-négy nappal túlhordod akkor sincs semmi vész.A szülés egy természeti folyamat,befolyásolni nem lehet.Ha a szülés már "jelen" van a szervezetedben és te csinálsz valami szülés beindító praktikát azzal max. rásegíthetsz,de értelme egyenlő a nullával,mert ha kiakar bújni,akkor úgyis kifog.Ha még jól érzi magát odabent,akkor csinálhatsz bármit,úgyse fog beindulni.Olvastam,keress rá te is a neten,hogy a legtöbb ilyen praktika,kifejezetten ártalmas is lehet.Mozogjál,menj el egyet sétálni,de ne terheld túl magad,a szülésnél sok energiára lesz szükséged.
U.i.:40+4-re szültem,idén július közepén,a legnagyobb kánikulában.Megértem,hogy már tűkön ülsz,de legfeljebb 2 hét,és itt lesz.
A sperma nem mindig elég, ahhoz hogy hatásos legyen, neked is kell, hogy legyen orgazmusod! Az méhösszhúzódásokat okozhat. Ha meg vannak méhösszehúzódásaid, akkor egy kár meleg víz, ami ha tényleg olyan a fájás, akkor erősödni fog, ha meg csak jóslót sikerült kicsikarni, akkor el fog tőle múlni. De azért még korai lenne ezzel próbálkozni, bírd már ki azt a pár napot még, ami a kiírt időpontig még hátra van!
Sok sikert! Könnyű szülést, jó babázást!
34 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!