Mikor szokták megindítani a szülést? Hány hetes hány naposan?
Szia!
Spec. én a saját orvosommal tudok példállózni. 41+3 naposan szerette volna megíndítani a szülést, mert elég nagyocska babám volt, de aztán magától beindult kerek 41. héten. Így is császár lett, relatív téraránytalanság miatt (de ez csak 22 óra vajúdás és 1 óra tolás után derült ki) :) Egyébként simán hallottam, hogy van olyan orvos aki a 42. hétig is vár, ha semmi gond nincs úgy a mamával, mint a babával.
Üdv, és könnyü szülést
Nekem pont aznap akarták indítani, mikor a kisfiam úgy döntött, jön ő magától:))
Ez a betöltött 42.héten volt. Már a 39.héten 100as BPD-t mértek (de ez se jelent mindig annyit valójában, mert születésekor meg nem is volt nagy baba, pedig nagynak jósolták).
Gyorsan, 5 óra alatt megszületett:)
Ja és a lepényem még a legutolsó 41.héten végzett UH-n is csak 1-es fokban volt érett..
Szia!
Nekem a doki azt mondta, hogy megvárja a betöltött 42 hetet. Minden eredményem jó volt, naponta volt magzatvízvizsgálat és NST. Mégis egy nappal előbb született meg a fiam. Vizsgálat közben leesett a szívhangja, és SOS császár lett.
Amúgy nagyon sok mindentől függ meddig várnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!