Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor szokták megindítani a...

Mikor szokták megindítani a szülést? Hány hetes hány naposan?

Figyelt kérdés
2009. febr. 22. 18:34
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Spec. én a saját orvosommal tudok példállózni. 41+3 naposan szerette volna megíndítani a szülést, mert elég nagyocska babám volt, de aztán magától beindult kerek 41. héten. Így is császár lett, relatív téraránytalanság miatt (de ez csak 22 óra vajúdás és 1 óra tolás után derült ki) :) Egyébként simán hallottam, hogy van olyan orvos aki a 42. hétig is vár, ha semmi gond nincs úgy a mamával, mint a babával.

Üdv, és könnyü szülést

2009. febr. 22. 19:12
 2/8 A kérdező kommentje:
Nekem is elvileg a 41. héten akarja. És Neked mekkora volt a baba? Nekem már két hete is 3600-ra becsülték, a BPD most 98. Ja, most 40 hetes (+3 nap) vagyok.
2009. febr. 22. 19:25
 3/8 anonim ***** válasza:
változó normális doki nem engedi a kismamát a 41. hétbe, de ismerek olyat is, aki 42.-ig húzta, ez nem jó, mert bárhogy vizsgálják öregszik a méhlepény és van olyan pont, amikor már jobb a gyereknek kint mint bent! szexszel lehet megindítani, ha már nagyon unod "otthoni praktikával"!
2009. febr. 22. 19:43
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem pont aznap akarták indítani, mikor a kisfiam úgy döntött, jön ő magától:))

Ez a betöltött 42.héten volt. Már a 39.héten 100as BPD-t mértek (de ez se jelent mindig annyit valójában, mert születésekor meg nem is volt nagy baba, pedig nagynak jósolták).

Gyorsan, 5 óra alatt megszületett:)

Ja és a lepényem még a legutolsó 41.héten végzett UH-n is csak 1-es fokban volt érett..

2009. febr. 22. 19:49
 5/8 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem 40hét 6 naposan indította meg az orvosom a szülést.
2009. febr. 22. 21:24
 6/8 anonim ***** válasza:
Első vagyok: 4kg, 60 cm lett a manóm. 38. héten 98-as bpd-je volt, de akkor még csk 3 kg-ra becsülték.Azt már akkor is mondták, hogy hosszú lesz. Szülésnél nem tudom a pontos bpd adatot, de 100 fölött volt az tuti. :) Ja és az én lepényem is csak 1 fokban volt érett szüléskor.
2009. febr. 22. 21:32
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem a doki azt mondta, hogy megvárja a betöltött 42 hetet. Minden eredményem jó volt, naponta volt magzatvízvizsgálat és NST. Mégis egy nappal előbb született meg a fiam. Vizsgálat közben leesett a szívhangja, és SOS császár lett.

Amúgy nagyon sok mindentől függ meddig várnak.

2009. febr. 22. 22:29
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem 40h+6n-osan, és 4,4 kg lett, azelőtt 3 héttel már 3,6 kg-ra becsülték.
2009. febr. 23. 07:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!