Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nyolc hetes terhes vagyok,...

Nyolc hetes terhes vagyok, vereztem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Tegnap este erős piros verzesem volt, mintha szövet is lett volna benne. Nem menses szerű hanem higabb.

Később már semmi sem volt csak barna szivárgás.

A hasamat "érzem" de nem nevezném fájdalmasnak.

2014. ápr. 19. 11:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Hiába kaptál volna pótlást, a 8. héten, már késő! A progipótlásnak akkor van értelme, ha a terhesség legelején elkezdik. Akkor is abban az esetben csak, ha a progeszteron hiány áll fenn.
2014. ápr. 19. 17:42
 12/15 anonim ***** válasza:
Mentő meg enyhe vérzésre nem megy ki a 8. héten, csak erős görcsök, méhenkívüli esetén.
2014. ápr. 19. 17:43
 13/15 anonim ***** válasza:
Eros verzest irt a kerdezo. Ez esetben kiment volna a mento.
2014. ápr. 19. 18:10
 14/15 anonim ***** válasza:
Bocsi, igazad van. Ez esetben azonnal kórház kellett volna.
2014. ápr. 19. 19:44
 15/15 A kérdező kommentje:

Nos, kisemeltem a kérdést, hogy lathassatok a választ.

Amint tudtam, eljutottam dokihoz. Ugyanabba a kórházbá mentem, és a gépben látta, hogy a családsegítőbe irányítottak.

Na innentől emberként se kezetek. Ultrahangot nem csinált a doki, csak durván megvizsgált, és kijelentette hogy biztosan hazudok, mert meg akarom úszni az ab költségét.

A történet vége, hogy mikor 11. héten befekudtem a kórházba, ultrahangot csináltak, én meg felhívtam a férjemet, hogy mit szólna ha inkább hazamennek.

Szóval, lassan 13 hetes vagyok, veszélyeztetett terhesnek nyilvánítottak a két orvosnál járás miatt, hiába döntöttem én úgY hogy megtartom. De nem számít. Már meseltunk a lanyunknak róla, hogy jön a kisteso, és nagyon várja. Az uh képet is le kellett fenymasolni neki, és válogatja a jatekait hogy melyik legyen a kistesóé. Be van indulva teljesen.

2014. máj. 16. 07:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!