Nyolc hetes terhes vagyok, vereztem. Mit tegyek?
Tegnap este erős piros verzesem volt, mintha szövet is lett volna benne. Nem menses szerű hanem higabb.
Később már semmi sem volt csak barna szivárgás.
A hasamat "érzem" de nem nevezném fájdalmasnak.
Nos, kisemeltem a kérdést, hogy lathassatok a választ.
Amint tudtam, eljutottam dokihoz. Ugyanabba a kórházbá mentem, és a gépben látta, hogy a családsegítőbe irányítottak.
Na innentől emberként se kezetek. Ultrahangot nem csinált a doki, csak durván megvizsgált, és kijelentette hogy biztosan hazudok, mert meg akarom úszni az ab költségét.
A történet vége, hogy mikor 11. héten befekudtem a kórházba, ultrahangot csináltak, én meg felhívtam a férjemet, hogy mit szólna ha inkább hazamennek.
Szóval, lassan 13 hetes vagyok, veszélyeztetett terhesnek nyilvánítottak a két orvosnál járás miatt, hiába döntöttem én úgY hogy megtartom. De nem számít. Már meseltunk a lanyunknak róla, hogy jön a kisteso, és nagyon várja. Az uh képet is le kellett fenymasolni neki, és válogatja a jatekait hogy melyik legyen a kistesóé. Be van indulva teljesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!