Szabad-e tetoválást lézeres úton eltávolítani terhesség alatt?
Figyelt kérdés
Pár hónapja kezdték el a kezelést, és a bőrgyógyász felhívta a figyelmemet, hogy állapotosan fel kell függeszteni a dolgot. Ezt én is teljes mértékben így gondoltam, de a nőgyógyászom asszisztense szerint ez hülyeség.
Természetesen konzultálok majd a nőgyógyászommal is, de kíváncsi volnék más véleményekre is.
2014. ápr. 18. 15:03
1/5 anonim válasza:
szeritnem kizárt hoyg lehet, d emégha lehet is én nem csináltatnám. teteováltatni sem ajánlott az eltávolitás meg sokkla durvább is.
2/5 anonim válasza:
ja és nehogymár az assziosztensnek higgy... Nem ö végezte el az orvosit, egyáltalán hogy birálhatja felül az orvos véleményét????
3/5 anonim válasza:
NEM! Én is felfüggesztettem, mert a nyirokmirigyek vezetik el a festéket....most újra járok, mert most hagyta abba a szopást 8 hónaposan. Szoptatás alatt sem lehet!!!
4/5 anonim válasza:
Szerintem nem szabad. Pedig én nagyon messze vagyok a paramami jelenségtől. Más ilyenkor a sebgyógyulás, érzékenyebbek a szövetek, hajlamosabb az ember ilyenkor mindenféle gyulladásra. Nekem pl. terhesen állandóan begyulladtak a szőrtüszőim bikinivonalban. Én nem kockáztatnék.
5/5 A kérdező kommentje:
Sajnos nekem amiatt kell eltávolítani a tetoválásomat, mert a szervezetem 2 év után egyszerűen elkezdte "kilökni" a festéket, szóval már alapból gyulladás van bennem. Holnap beszélek a bőrgyógyásszal újra, szerdán pedig megyek a nőgyógyászhoz. Kíváncsi leszek, mit mond, bár meglepne, ha azt, amit az asszisztense.
Nagyon köszönöm a válaszaitokat!
2014. ápr. 21. 19:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!