Ilyen létezik vagy én tévedek vagy is tudom rosszul?
Figyelt kérdés
Első terhességem sürgősségi császár volt több ok miatt pont betöltöttem a 40.hetet.Azon kívül hogy elfolyt a magzatvíz se fájás se tágulás se semmi baba feje még fent stb.Állítólag azt mondják -hallottam ha az elsőnél se volt fájás tágulás nagy a valószínűsége hogy a másodiknál sem lesz okot nem tudnak de most 35 hetes vagyok és már egy ideje jóslóim vannak medencém feszül méhnyak rövidült.Lehetséges hogy tudok majd simán szülni vagy ezek nem olyan jelek?2014. ápr. 18. 09:39
1/6 anonim válasza:
én simán szültem császár után (szintén sürgősségi volt)
szépen lassan haladtunk h ne legyen baj :-)
és rendben is volt minden :-)
sok sikert hozzá
2/6 Jégtánc válasza:
Ha nem indokolja semmi a másodiknál a császárt akkor lehet persze simán szülni.Mennyi idő lesz a két szülés közt?
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!
20 hónap lesz a kettő között de eddig úgy néz ki a heggel semmi probléma.
Hallottam hogy a betapintás az fájdalmas ez igaz?
2014. ápr. 18. 12:34
4/6 Jégtánc válasza:
Engem altattak,így nem éreztem.3 év van a két fiam közt.
5/6 A kérdező kommentje:
Akkor megszül az anyuka és utána visznek a műtőbe altatni a betapintáshoz vagy hogy történik?
2014. ápr. 18. 13:01
6/6 Jégtánc válasza:
Nem tudom itthon hogyan történik.Orvosod meg tudja mondani.2000-ben született a fiam Németországban. Ott úgy volt hogy szülés után altattak megvizsgálták a heget,és össze is varrták a gátsebem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!