6+5 hetes vagyok, létezik, hogy a hátrahajló méhem miatt vannak a görcseim?
Figyelt kérdés
A nem várt előtt 1 héttel már elkezdődtek a görcsök, rá 1 hétre pozitívat teszteltem akkor voltam 4+4 hetes. 4+6 hetesen voltam dokinál (ő a 3.nőgyógyász az életemben) és közölte, hogy hátrahajló méhem van (Előzőeknek úgy látszik nem tünt fel). Akkor látott egy 5mm-es petezsákot és szerdán kell visszamennem hozzá, akkor leszek 6+6 hetes. Azóta is vannak görcseim, hol erősebbek, hol gyengébbek. Sok helyen olvastam, hogy nem jó ha erősebben görcsölünk, de emellett semmi más panaszom nincs ( a terhességi tüneteket leszámítva), szóval semmi barnázás vagy rózsaszín folyás sem vérzés szerencsére. Szerintetek lehet, hogy attól görcsölök? Lehet okom félni?2014. ápr. 14. 11:54
1/8 anonim válasza:
Én még nem hallottam összefüggést a görcsök és a hátrahajló méh között (nekem is az van). A görcsökre szedj magnéziumot (a Magnerot vagy a Magnesium citrii szokott általában beválni).
2/8 anonim válasza:
Nekem is hátrahajló méhem van, mindkét gyerekemmel sokat görcsölgettem a terhesség elején, nekem még fájt is a hasam, sokszor sírni tudtam volna, annyira. Nem tudom, hogy konkrétan a hátrahajló méh miatt voltak-e ezek a görcsök és fájdalom, de elképzelhető. Szerintem nincs okod aggódni emiatt. Ha nagyon fáj vegyél be Magnéziumot, de ha el tudod viselni, akkor kitartás, hamarosan, ha egy kicsit nagyobb lesz a baba, majd jobb lesz.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a megnyugtatást! :)
Még annyi kérdésem lenne, hogy ez a szülés alatt nem okozhat semmi féle problémát, ugye?
2014. ápr. 14. 12:12
4/8 anonim válasza:
Nem. Terhesség alatt kiegyenesedik.
5/8 anonim válasza:
Hátrahajló méhemmel írtó sokat görcsöltem,miközben minden rendben volt.Azt mondták ez általános jelenség ilyen méhhel.Szedj sok magnéziumot,ez nagyon fontos.
6/8 anonim válasza:
Nekem is hátrahajló méhem van, és én is nagyon sokat görcsöltem kb. félidőig! 4,5 hónaposan 3 hetes fekvést rendelt el a doki, mert nem tudtam kiegyenesedve járni, és a vásárláskor is 6 szatyorba elosztva tudtam bevinni mindent a kocsiból, ami egyben is megoldható volt korábban. Nem mondta, hogy ez lehetett az oka, de én sem véreztem, barnáztam. Szerintem is szedjél Magne B6-ot, vagy magnézium citrátot, mindig szakíts időt arra, hogy feltett lábbal pihenj egy keveset! Nem lesz semmi baj!
7/8 anonim válasza:
nekem azt tanácsolta a doki h feküdjek sokat hason az első trimeszterben...én is sokat görcsöltem, de a sok hasalástól előbb kiugrott előre a méhem, igy kb egy hete elmúlt ez a görcsölés...anno a lányommal ezt senki nem mondta vele sokat görcsöltem, 3x2 megneb6-ot szedtem, ezzel a terhességgel max napi 1 magneb6 vagy inkább csak kétnaponta...
11 hkm
8/8 anonim válasza:
Nekem is azt mondta a dokim , hogy első három hónapban emiatt görcsöltem sokat. Néha olyanokat belenyilalt, hogy mozdulni se mertem ijedtemben.
El fog múlni, nekem már nem fáj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!