Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Létezik ilyen? Megrepedhet...

Létezik ilyen? Megrepedhet később?

Figyelt kérdés
26 hetes terhes vagyok, de akárhányszor kiszámolom az orvosok által számított kort nekem egy héttel kevesebb jön ki.Van olyan hogy mondjuk 24-én van valakinek peteérése de csak egy hétre rá reped meg a tüsző? Egyszer volt petefészek cisztám tehát már volt olyan nálam hogy nem repedt meg, de lehetséges olyan hogy egy héttel később reped meg? Peteérésem napján volt enyhe nyákom de fájdalmam csak egy hétre rá volt a jobb oldalon, pedig mindig szokott rá egy két napra.
2014. ápr. 8. 11:58
 1/1 anonim ***** válasza:

12. hétig minden magzat ugyan akkora, így pontosan meg tudják mondani hány hetes/napos.

de kár ezen aggódnod, majd ha kész lesz, megindul a szülés, ők nem olvassák a papírokat melyik napon kéne jönniük!

a babák 6%-a születik a kiírt napon :)

2014. ápr. 8. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!