Hányadik hétig ajánlott a 4D? Már 17 hetesen kifizettem, most vagyok 31 hetes és a doki nem tudta sosem megcsinálni, mert a pici mindig takarta az arcát. Ma megyek megint UH-ra és attól félek, ha ma sem sikerül,2 hét múlva már késő lesz.
Mi is hasonló helyzetben vagyunk, mindent láttunk csak a kicsink arcát nem, mert hol a keze volt előtte, amit nem takart ki a kezével, azt a köldökzsinor takarta. Azért megcsináltattunk, mert nem csak a "babamozi" része volt jó, hanem rengeteg mérését és viszgálatot megcsináltak, ami pedig szerintem hasznos volt. Jó volt tudni, hogy minden rendben van vele:)
Most megyünk 31 hetesen ismét egyszer, ezt mondják ilyenkor már nagyon aranyosak, kíváncsian várjuk, ha pedig az arcát nem látjuk... sebaj, aranyos az is ahogy kukucskál a kezei mögül:)
Nekem sem sikerült korábban, így 33-34. hét között megyünk ismét, remélem sikerülni fog. Láttam már egyébként 37-38. hetes képet is, de szerintem ahhoz már nagy mázli kell.
Remélem ma szerencsések voltatok!
Minden jót!
(32 hetes mami)
sziasztok csajok
Szomorúúúúúú vagyok !!!!!! Nem lett videónk,csak 3 képünk,azok is elég mosottak :S
Lehet nem is a kislányom ficánkol nagyon,hanem a doki a béna,mert UH közben annyira aranyosan láttam mindent ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!