Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elkezdtem vérezni, meg lehet...

Elkezdtem vérezni, meg lehet menteni még a terhességet?

Figyelt kérdés

3 napja kezdtek csíkosodni a tesztjeim, ma volt a leghatározottabban pozitív, erre most elkezdtem vérezni. Már 2x volt így. :-( Ha most elmegyek reggel orvoshoz tudnak még segíteni a megtartásban? Egyáltalán van értelme elmenni? Teljesen kétségbe vagyok esve! :-(

Valakinek maradt meg így a babája?

Esetleg ha a holnapi tesztem még erősrbb lenne az jelentene valami jót?

Annyira szomorú vagyok! :-(

Köszönöm előre is!

2014. ápr. 17. 18:09
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
mindenképp menj el milyen gyorsan csak tudsz, szinte biztos hogy progeszteron pótlást fognak adni, addig vegyél be magnéziumot. Mennyire erős a vér? Sajnos az is lehet, hogy valami genetikai hiba miatt kiszelektálódik :(
2014. ápr. 17. 18:13
 2/21 A kérdező kommentje:

Ez már nem az első ilyen eset, csak eddig mindig később mentem orvoshoz. Egyszer-kétszer lehetne gén vagy kromoszóma gond, de ez már így gyanús. Kaptam a múltkor beutalót hormonvizsgálatra, de most ugye terhes vagyok/voltam, így nem tudom reggel menjek-e vérvizsgálatra. Totál kibuktam, pedig most annyira azt éreztem más lesz. :-(

9-re érek haza munkából, olyankor már nincs orvos. Reggel késő már?

2014. ápr. 17. 18:19
 3/21 anonim ***** válasza:

saját dokid van? esetleg egy telefon, vagy ha nem, én ügyeletre mennék, nem várnék holnapig.

bár nekem sajnos rossz tapasztalatom van, progeszteron hiány miatt volt vetélésem, másnap mentem dokihoz a vérzés miatt, és nem maradt meg a baba.

a következő terhességnél pozitív lett a tesztem, és már vették is a vért a prog.szint miatt.

hogy van-e értelme, arra is csak orvos tud okosat mondani.

2014. ápr. 17. 18:25
 4/21 anonim ***** válasza:

ügyelet?

terhesambulancia?utrogestant kéne szedned mihamarabb

2014. ápr. 17. 18:26
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj de biztos elengednek a munkahelyedről ilyen esetben. Én már pattannék is fel futás az ügyeletre. Nehogy a munka miatt legyen már baj! szorítok
2014. ápr. 17. 18:44
 6/21 anonim ***** válasza:
Mindenképpen ügyelet,ne viccelj. irj majd,hogy mi történt. sok sikert!
2014. ápr. 17. 20:03
 7/21 anonim ***** válasza:

Én tavaly egy kis barna pöttyről gondoltam, hogy nem rohanok ügyeletre, mert másnap reggel úgyis volt időpontom az orvosnál. Nos, kaptam pótlást, de már késő volt... Este nem is véreztem, "csak" barnáztam, reggelre lett kisebb piros folt, nem ömlött a vér, de így sem tudták visszafordítani a vetélést. Tesztet meg hiába csinálsz, mert vetélés után is még marad hcg a szervezetben, nem ürül ki azonnal, szóval nem megnyugtató az sem, ha vérzés mellett pozi a teszt.

Idén mindjárt a kimaradt menzi napján csináltam tesztet, hogy időben legyek és a halvány tesztemmel már rohantam is utrogestanért az orvoshoz.

2014. ápr. 17. 20:08
 8/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm Lányok! Úton vagyok hazafelé és bemegyek az ügyeletre. Hátha nem késő még és persze nem zavarnak el...

Majd jelentkezem!

2014. ápr. 17. 20:24
 9/21 anonim ***** válasza:
Írj mindenképp, nagyon szorítok .
2014. ápr. 17. 20:40
 10/21 anonim ***** válasza:
Drukkolok!
2014. ápr. 17. 21:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!