Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elkezdtem vérezni, meg lehet...

Elkezdtem vérezni, meg lehet menteni még a terhességet?

Figyelt kérdés

3 napja kezdtek csíkosodni a tesztjeim, ma volt a leghatározottabban pozitív, erre most elkezdtem vérezni. Már 2x volt így. :-( Ha most elmegyek reggel orvoshoz tudnak még segíteni a megtartásban? Egyáltalán van értelme elmenni? Teljesen kétségbe vagyok esve! :-(

Valakinek maradt meg így a babája?

Esetleg ha a holnapi tesztem még erősrbb lenne az jelentene valami jót?

Annyira szomorú vagyok! :-(

Köszönöm előre is!

2014. ápr. 17. 18:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Na mi volt!!??
2014. ápr. 17. 21:45
 12/21 anonim ***** válasza:
?
2014. ápr. 18. 06:04
 13/21 anonim ***** válasza:
Kíváncsian várjuk reméljük nincs baj! írj
2014. ápr. 18. 10:24
 14/21 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Sajnos nem maradt meg a babám, reggelre elöntött a vér. :( Most értem vissza a rendelőből, azt mondták majd menjek vissza ha elállt a vérzés, vagy legkésőbb jövő hét pénteken, megnézik kitisztultam-e rendesen. Nagyon el vagyok keseredve... :(((((

Úgy látszik hormon probléma van a háttérben, mert ez a többedik korai vetélésem. :(

Köszönöm, hogy szorítottatok nekem!

2014. ápr. 18. 10:43
 15/21 anonim ***** válasza:
Jaj,nagyon sajnálom! Tudom,hogy szörnyü érzés..
2014. ápr. 18. 11:33
 16/21 A kérdező kommentje:
Közben voltam a magánorvosomnál, és nincsenek jó hírek, felmerült a méhen kívüli veszélye. Vasárnap kontroll, ha addig nincs bajom. :(
2014. ápr. 18. 17:43
 17/21 anonim ***** válasza:

Sajnálom, tudom milyen szörnyű érzés. Azt tudom tanácsolni, hogy amikor visszaáll a ciklusod, akkor menj el hormonsort csináltatni. Vizsdgálajanak ki mindent, hormonok, pajzsmirigy. Nálam is kiderült, hogy hormongond és következő terhességnél rögtön kaptam a hormonpótlást. És minden rendben is van a babával.

Kívánom, hogy a következő kisbaba már meg is érkezzen hozzátok!

2014. ápr. 18. 21:12
 18/21 anonim ***** válasza:
Szia,hogy vagy?
2014. máj. 2. 21:01
 19/21 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszönöm a kérdésed. Éppen nem régen voltam dokinál. Ilyen fekete ragadós vmi jött ki belőlem. Persze fájdogál a hasam az eset óta, és ráadásul cisztám is lett a bal oldalon ami nagyon szúr. De ezeket leszámítva nagyjából meg vagyok. A bab témát egy időre elhalasztom, nagy csalódás volt ez nekem. Még mindig nincs kizárva a méhen kívüli sem, de a HCG negatív volt hétfőn, tehát ha az is már elhalt. Na majd látjuk mi lesz a vége, de nagyon várom már... :(

2014. máj. 2. 21:18
 20/21 anonim ***** válasza:
Sajnàlom,vizsgàltasd ki magad alaposan! Kivànok neked minden jot! Azèrt irj ha van kedved hogy alakulsz:-)
2014. máj. 2. 21:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!