Na akkor képzeld nekem fogadott orvosom volt. Oltári nagy butaságoz ragaszkodsz erőszakosan. Először is közlik ha vérszegény vagy és akkor irnak fel amit kell. Pontosan elég a terhes vitamin. Szerinted az aki nem szed azt se azzal mi van? Azért mert te nézegeted ami a papiron van még nem tudod megállapitani hogy milyen szintű és kell e valami vagy nem. Komolyan vegyél kicsit vissza mert ilyen makacs és önfejű gondolkodással nehéz lesz minden. A gyerekedet is te akarod majd kezelni?
2014. ápr. 15. 21:28
22/28 A kérdező kommentje:
csak én aggódom, mert nem tartom magam egy egészséges táplálkozónak, próbálok mindenre a baba miatt odafigyelni, de az evés nemigen megy, (képes vagyok sajnos egész nap lekváros kenyéren élni-de persze erőlködöm, hogy legalább gyümölcs - zöldség plusszozzak)de így jobban figyelek a kiegészítő vitaminokra, vérképre, ahol amúgy jelzések vannak ha vmi nincs értékhatáron belül.
2014. ápr. 15. 21:37
23/28 anonim válasza:
Kedves kérdező, nekem is írt fel az orvos pluszban vasat és D vitamint, sőt a védőnő is mondta, hogy szedjem, azonban a vérképem jó, de ezeket jó ha szedi az ember. Ne hallgass senkire, te mindent megteszel a babáért, rosszat nem okozol egyikkel sem :) !!!
2014. ápr. 16. 21:39
24/28 anonim válasza:
Senki nem mondta, hogy rosszat tesz!Csak ne akarja már bemagyarázni nekem meg másoknak, hogy vérszegény....
2014. ápr. 16. 23:00
25/28 A kérdező kommentje:
az ENSZ becslése szerint a várandósok 60%-a vérszegény (ez nagyon magas)
40% nem kevés.....közgazdász vagyok, de ehhez nem kell IQ-bajnoknak lenni, de neked kérdező továbbra is gyenge a felfogásod. Te itt az előzőekben 100%-ról beszéltél. Most ismerted be a tévedésedet, ami nem is kicsi.Edd a bogyóidat, ártani nem ártasz vele, az biztos, de statisztikai ismereteiddel inkább ne villogj...
2014. ápr. 17. 12:28
27/28 A kérdező kommentje:
félreértesz!
én meg eddig arról beszéltem, hogy aki meg sem nézi a vérképét ne jelentse ki, hogy nem volt vérszegény, mert igenis, NEM közli az orvos, CSAK felír vasat.
ezt megcáfolták, én meg nem mentem bele ezen vitázni.
egyáltalán nem látom igazolva azt, hogy amit kijelentenek hiteles is avagy nem.
nem látom a 24 hetes, stb vérképeredményeit senkinek.
2014. ápr. 17. 12:43
28/28 A kérdező kommentje:
"....várandósoknak pedig 60 százaléka szenved vashiányos vérszegénységtől. "
nálunk szinte minden ismerősöm beleesik ebbe a 60-ba
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!