Mitől függ a magzat hízása?
13 hetes és 1 napos babás vagyok és 63 g-ot irt rá a dokinő a papíromra!
Nem sok 73 kg ról indultam még alig híztam ,nos mitől függ hogy a baba milyen jól táplált?
Mert alig van étvágyam de persze eszem mert muszály a baba miatt!
Hát azt, hogy milyen anyagcsere folyamatok által gyarapszik a magzat, baromira nehéz lenne itt kifejteni.
Ha te nem vagy extrémen alultáplált, akkor nem valószínű, hogy emiatt magzati retardatio fenyegetne. Az első trimeszterben egyébként 0.5-1 kg az átlagos és elfogadható hízás.
Tévhit, hogy várandósan mindent össze kell enni, meg kettő helyett kell enni, meg amit kívánsz azt edd, mert azt kívánja a baba. Ha naponta 5x, keveset de minőségit eszel, akkor a lehető legtöbbet tetted a babádért.
Köszönöm szépen!
Hát az tulzás hogy minőségit ,de gyümit eszegetek , túrós joghurtot, tejfölt, főzelékeket, Meg napi 21 ml Hipp Natalt ,de van amikor csak egész nap csak édességet kívánok pl joghurt , túrós süti ,meg befőttek !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!