29-30 hetesen Nektek mekkkora volt a baba súlya? Mi az ideális vagy ez már ezekben a hétekben teljesen változó?
Méreteink:
BPD. 72 mm
OFD. 105 mm
HC. 283 mm
AC. 262 mm
FL. 61 mm
és a becsült súlya: 1420 g. Nem nagy a babóca?
28+1 hetesen 4D-n 1460 gr-ra becsülték, de aztmondta a szonográfus, illetve láttam is, hogy nem kicsi a baba. A hossza pedig már most 38 cm!
Eddig is mondták, hogy hosszú babám lesz, de most már a súlyára is azt mondják, hogy 3,5 kiló alatt nem lesz, ha időben érkezik.
Ja, és direkte nem vittem túlzásba a terhesvitaminok szedését, pont azért, hogy ne legyen "óriás" bébim, és a cukrom is végig jó volt.
De az a fő, hogy egészséges.
27+4 hetesen 1071gr-ra becsülték, 31 hetesen 1800gr-ra.
39. héten született 3060gr-mal.
Boldog babavárást és Kellemes Ünnepeket!
3 hónapos baba anyukája
Ilyenkor már nagy eltérések vannak, szerintem felesleges összehasonlítgatni. Az UH-papíron /vagy a neten/ ott vannak a tartományok, hogy mi normális adat :) Az én babámat 32 hetesen 2,3 kg-ra becsülték, BDP 84 mm. A max. BDP erre a korra 86. Tehát normális nagy baba :)
Boldog babavárást!
Kellemes Ünnepeket!
Hali!
A mi babinknak 29.hetes 1600g volt a becsült súlya. A doki azt mondta, hogy egy kicsit több az átlagnál...
34 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!