Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik, Ti milyen ruhákba...

Kismamik, Ti milyen ruhákba jártok? Szeretitek mutogatni a pocitokat?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi, h mennyire szeretitek a testhez álló ruhákat? Szeretitek, mikor látszik a ruhápab a pocitok? Vagy inkább a kicsit bővebbeket preferáljátok?

Én még csak a 13. hétben vagyok, már icipicit kezd látszani, h valaki van odabent, bár aki nem ismer, az inkább azt mondaná, h csak meghíztam. Ezért elég nagy gondban vagyok az öltözködéssel, h nőies is legyen és bővebb is... Ti hogy vagytok/voltatok ezzel? Vagy csak én gondolkodok ilyen butaságokon?

2014. ápr. 13. 15:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én 24. hetes, vékony alkatú nő vagyok, a pocakom viszont már most nagy... nadrágból kizárólag csőnacit hordok, ugyanolyat, mint korábban, csak gumis derékkal, felsőből pedig eddig ugyanazokat hordtam, mint a baba előtt, de már a köldököm kezd kifordulni, és átlátszik a testhez simuló felsőkben, ami viszont szerintem nagyon csúnya,taszító, és nem mutogatni való, szóval pont most töltöttem fel a ruhatáramat divatos, de nem teljesen passzos felsőkkel...

2014. ápr. 13. 19:02
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

29 hetes vagyok. Én is többségében leggingset hordok tunikával, amiből van testhez simulósom is és bővebb fazon is. A bővebbet szerettem mell alatt gumis övvel kiegészíteni, így az is csinibb, mivel jó vékony a derekam és így még jobban kiemeli a pocakot,és látszik, hogy nem kövér vagyok, hanem kismami. Van persze kismama farim is, azt bővebb szabású derékban húzott felsőkkel vagy simulósabb felsőkkel hordom. Valamint most vettem nyárra mell alatt húzott térdig érő lenge ruhát. Szóval mikor mihez van kedvem, csak kényelmes legyen és csinosnak érezzem magam, mert az is fontos. Egyébként nekem a combomra és a fenékre jött az a pár kiló felesleg, de azt a sötétebb nacik és a tunika jól leplezi. :)

Egyébként én is dilemmáztam az elején ezen, főleg mikor anyósom beszólt, hogy nincs e bővebb felsőm, mert ugye az ő idejükben ez a sátorruha volt a divat terhesen és a nagyon bő fazon. Utána már nem foglalkoztam vele és kialakítottam a saját stílusom...:)

Nagyon csinin lehet így is öltözködni!!! Biztos Te is rátalálsz a saját stílusodra!!! ;)

2014. ápr. 13. 20:57
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Én mell alatt húzott felsőket hordtam kismamanadrággal. Látszott bennük a pocakom, volt bővebb és volt testhezállóbb is. Soha nem látszódott viszont ki a hasam.
2014. ápr. 13. 22:55
 14/15 A kérdező kommentje:
Én is leggingset hordok többnyire, mert a farmerjeim már nagyon szorítanak. 1 gumis derekú farmerom van, ami szerintem sokáig jó lesz rám. Ám többnyire én is tunikát hordok, amik vagy mell alatt vagy csípőnél gumisak.Még pici a pocim, így ezekben, még nem látszik, de eddig teljesen testhez feszülő ruhákba jártam, amikben kicsit elhízottnak nézek ki. Remélem nemsokára nekem is szépen kikerekedik a pocakom :).Mindenkinek köszönöm a válaszát, ment a zöld kéz! A kismamiknak pedig boldog babavárást!
2014. ápr. 14. 08:56
 15/15 mi a fene ***** válasza:
Terhes ragyogó kismamánál nincs szebb, de legyen diszkrét, és ne lógjon ki a hasa a ruhából, ne úgy nézzen ki mintha kinőtte volna.Katalin hercegnő milyen elegáns volt, és ez nem pénz kérdése ám !60/N
2014. aug. 27. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!