Hogy mondanátok el a párotoknak, hogy babát vártok, ha nem volt tervezett?
Figyelt kérdés
Már van egy gyerekünk,ő tervezett volt. Most minden összejött,mennünk kell az albérletből és fogalmunk sincs,hogy hová. Nagyon feszültek vagyunk mindketten,tényleg a lehető legrosszabbkor jött a baba,de mindezek ellenére én nem szeretném elvetetni. Az anyagi körülmények jók,csak nem találunk másik albérletet :( hogy mondanátok el? Még csak 4 hetes vagyok.2014. ápr. 13. 10:07
11/14 anonim válasza:
Én nem tudtam,hogy babát várok 3 hónapig, eljött velem nőgyógyászatra, alhasi görcsökkel. Kijöttem és közöltem, hogy babánk van, aki már mindenképp velünk marad. :)
A sokktól hazáig nem beszélgettünk, de nagyon boldogok vagyunk már!
Ha ennyire aggódsz, sosem találsz számodra ideális időpontot, egyszerűen csak mondd el!!! Én egy percig sem hezitáltam és szerintem ez így normális!
12/14 anonim válasza:
Én amikor megláttam, hogy pozitív a teszt, elkezdtem kiabálni, hogy levágom, amivel ezt csinálta. Nagyon megijedtem, aztán megnyugodtunk, és már csak röhögtem az első reakciómon. Ha újrakezdhetném, akkor is ezt mondanám, de már csak viccből, mert tiszta fejjel átgondolva áldás, hogy megszülethetett a kisfiúnk. Egyébként mond el minél előbb és minél egyszerűbben, nem kell túlcifrázni.
13/14 anonim válasza:
11-es válaszolóként azért kíváncsi lennék a lepontozás okára. :)
Továbbra is tartom magam ahhoz, hogy ő a párod, együtt csináltátok, mégis mit kell ezen görcsölni?????
Ugyan már.
14/14 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Én nem pontoztam senkit,mindegyik válasz hasznos volt. A szex utáni tippen elvigyorodtam :) egyébként elmondtam és képzeljétek... Örült! :) annyit mondott,hogy "hát...akkor lesz még egy gyerekünk :)"
2014. ápr. 14. 19:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!