Hogy mondanátok el a párotoknak, hogy babát vártok, ha nem volt tervezett?
Egyszerűen, körítés nélkül.
A gyerek lehetőleg aludjon vagy legyen nagyszülőknél.
Nem tudom de én nem tervezett gyereknél nem csinálnék körítést. Attól jobban beparáznék, hogy most gondolkodás nélkül őrölnöm kellene a váratlannak.
Simán mond el, neki de ne kijelentve ő is had mondja el az érveit.
Pisti, terhes vagyok. Hogyan tovabb?
Azt kihagynam, hogy nem akarod elvetetni, mert ez kettotok kozos dontese kell, hogy legyen es konnyen lehet, hogy ketgyermekes egyedulallo anya lenne beloled.
Sose ertettem miert kell felni elmodnani a ferjnek h baba lesz. Hisz o is hozzajarult ahhoz h besikeruljon. Egyszeruen eleallnek es megmondanam h figyelj Jani becsuszott a baba a multkor mikor a kanapen egymasnak estunk, nem a legjobb alkalom de beszeljuk meg mi legyen. Dontenunk kell es ehhez neked is kozod van. Na hogyan tovabb?
Ennyi nem kell tuldramatizalni. Hisz van mar egy gyereketek, gondolom nem fel eve vagytok egyutt igy meg tudtok beszelni barmit.
Drágám, van valami, amit el szeretnék neked mondani. Terhes lettem. Tudom, hogy nem akartuk, de mégis az lettem. Mi legyen?
Kb. ennyi és a többit megbeszélitek. Semmiképpen ne vetesd el, ha az lenne, akkor közös döntés alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!