Bűntudatom van, nagyon. Miért nem tudok megbarátkozni a gondolattal, hogy ismét fiam lesz? Valaki hasonlóan?
Szia,
Ne aggódj,változni fognak az érzéseid:) De mondjuk az nagyon fontos,hogy kezdj el erre ráhangolódni!Tehát ne a kislány ruhák után sopánkodj,hanem vegyél 2 méretben vagány baseball sapit a nagynak és a kicsinek.
Én abszolút megértem mit érzel,hidd el,2 fiam van:)) Mi is azt hittük lány lesz a 2.,de nem,és ez így van jól:)
Ne legyen bűntudatod,de tényleg kezd el összeszedni magad agyban!Ezzel nem azt mondom,hogy ezentúl nem szabad kislányra gondolnod,vagy vágynod rá,én is nagyon vágyom egy kislányra és örülnék,ha harmadjára összejönne!De tök jó 2 fiúval!!!Nálunk 2 év van köztük, a nagy most 3,5 éves,a kicsi 1,5 és szeretik egymást,már most jól elvannak,nagyon jó barátok lesznek az biztos:)Persze vannak rivalizálások is,nem azt mondom,hogy minden "sétagalopp", de én élvezem nagyon:)
Semmi sem muszáj, legfőképp a sorok között olvasni. :)
Épp az volt a lényege, hogy októl függetlenül mindenki ugyanúgy éli meg a saját problémáit. Legyen ez akármilyen természetű, írhattam volna betegséget is (Isten ments).
Kérdező, biztos vagyok benne, hogy őt is megszokod majd, csak lehet, több idő kell hozzá, mondjuk míg először kézbe veszed. :) Barátnőm ugyanígy volt, mint Te. Zokogva jött haza, hogy a második is fiú. Ma már nagyok, és azt nem tudja elképzelni, milyen lett volna egy vegyespáros testvérpár, csak neki is több idő kellett, míg elfogadta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!