Vetélés jele a derékfájás?! 6 hetes vagyok.
A kérdésem nem egyszerű. Második baba lenne, az elsővel semmi baj, ilyesmi nem volt. Mióta megvan az első, azóta volt 2 vetélésem. Az első vetélés, 1 pontban nagyon fájó derékfájással indult, napokig tartott ez a fájdalom, aztán megjött. Nem mentem akkor orvoshoz, mert nem tudtam, hogy attól van, azt hittem valahogy meghúzódott. Az 1. vetélésem óta minden menses úgy jön meg, hogy előtte vagy 3 nappal fáj ugyanott a derekam. Ezután kb. 4 hónap múlva megint teherbe estem, a teszt mutatta is, mentem orvoshoz, hogy hátha ad valamit, hogy megmaradjon a baba. De nem, mert ő inkább kb 1,5 hetet szórakozott azzal, hogy nézegesse a vér hcg értékét. A teszt erősödött, utána halványodott. Nem adott semmit, amivel megmaradhatott volna. (Azóta is messze elkerülöm ezt az orvost.)
Most 6 hetes babás vagyok, de! alighogy teszteltem, már kezdődött a derékfájás, épp ezért felhívtam a nőgyógyászt, akihez mostanában járok, hogy lehet-e tenni valamit, amivel megmarad a baba. Azonnal magához rendelt, nem tökölődött azzal, hogy vajon tényleg terhes vagyok-e, hanem írt fel progeszteron készítményt, magneB6-ot, + egy beágyazódás segítőt, amivel talán megmenthető. Nem derült ki eddig mitől nem maradnak meg, de most várok egy pajzsmirigy vérképet, hogy hátha abból kiderül valami. A derékfájdalom elmúlt nagyjából. A gyógyszerek előtt fájt, egyfolytában. Most általában csak akkor, ha este már lefekszek. De reggelre, néhány óra alatt elmúlik. Nappal nagyon ritkán fáj. Nem csinálok semmit máshogy, nem más az ágy sem, semmi. Nem tudok mit gondolni, csak el fog menni ő is? Szerdán megyek vissza hozzá, akkor csinál egy ultrahangot, hogy fejlődik-e, jó helyen van-e. Mit gondoltok?
Köszi!
Én is csak reménykedek, nem tudom. De akkor is elkezd fájni, ha lefekszek 2 percre, de ülve, állva, mozogva semmi bajom. Pedig semmi házi munkát, bármit tényleg nem csinálok másképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!