Az x-epil teszt ennyire fals lehet? Kinek mely teszt vált be? X epil vélemény?
Nekem eddig a Gravi Hcg vált be,de azt felénk egy ideje már nem kapni,így neten rendeltem,ami jövőhéten érkezik meg.
8án jött volna meg,csináltam addig egy Gabriel-t,amin vmi nagyon halvány csík volt,de ha lefotóznám nem látszana-valószínű még korai tesztelés volt..tegnap előtt x-epil kazettás halvány ugyan ,de erősebb picivel,mint a Gabriel 2. csíkja ott volt.Ma x-epil tesztcsík (2db)egyiknél halvány 2. csík ,másiknál 2óra különbséggel nem volt 2. csík...akkor most mi van? Megjön érzés van,de ha baba van az akkor is érződik az elején...néha hányinger is és óránként járok pisilni...köszönöm előre is a válaszokat
Köszönöm :D
De azért csinálok a héten más fajtát is,ami nem x epil...
Eléggé sok mindent olvastam már róla és nem tudom hihetek e neki...az előző 2 terhességnél is a Gravi hcg vált be-várom,h a héten meghozza a futár...Inkább abba bízok,meg,h 1hete késik ;)
Most már nem kell több megerősítés,így nyugodt vagyok,csak az x epilben nem bíztam nagyon :D
Legyen már május ,h lássam uh-n is,h minden okés e :D
MA volt első uh.
5hét 4napnak felel még.
14mm petezsák-2hét múlva kontroll szívhang remélem akkor mát lesz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!