Az x-epil teszt ennyire fals lehet? Kinek mely teszt vált be? X epil vélemény?
Nekem eddig a Gravi Hcg vált be,de azt felénk egy ideje már nem kapni,így neten rendeltem,ami jövőhéten érkezik meg.
8án jött volna meg,csináltam addig egy Gabriel-t,amin vmi nagyon halvány csík volt,de ha lefotóznám nem látszana-valószínű még korai tesztelés volt..tegnap előtt x-epil kazettás halvány ugyan ,de erősebb picivel,mint a Gabriel 2. csíkja ott volt.Ma x-epil tesztcsík (2db)egyiknél halvány 2. csík ,másiknál 2óra különbséggel nem volt 2. csík...akkor most mi van? Megjön érzés van,de ha baba van az akkor is érződik az elején...néha hányinger is és óránként járok pisilni...köszönöm előre is a válaszokat
Nem helybe járok dokihoz és Ő csak máju 20.-án tud fogadni.
3.baba lenne,de megőrjít ez a sok teszt...remélem jövőhéten a Grvai Hcg rendes eredményt mutat majd és nem csalódok benne ,mint eddig se :D
Szerintem semmi gond nincs vele. Eddig ahányszor használtam mindig tökéletes eredményt mutatott.
Egyébként szerintem sokan rosszul használják, illetve nem várják meg az együttléttől számított 14. napot.
Legutóbb én ilyet használtam
29 hkm
Kedves utolsó Én is olyat használtam,írtam is a Gabriel után volt ez a kazettás x epil teszt,ahol a 2. csík jobban látszott...ma a nem kazettás ,hanem sima tesztcsíkos az még a kazettástól is halványabb...
olvastam az oldalom egy csaj beírását is, képfeltöltéssel mutatta jó pár pozi tesztjét(köztük x epilt is),mégse volt terhes
jó nem erre adok,de azért elbizonytalanító
itt a bejegyzés:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
és a sok pozi tesztje: [link]
akkor csak nem lehet a teszteknek hinni csak a doki uh vizsgálata a biztos?!
ez a kazettás x-epil tesztem
ez tegnap előtti
a sima tesztcsíkosat megse próbálom ,mert ennyire se látni rajta,ha lefotózom,szabad szemmel is úgy kell skubizni,h meglássam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!