Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Gond lehet? Menjek orvoshoz?

Gond lehet? Menjek orvoshoz?

Figyelt kérdés
10 hetes kismama vagyok. Az ég világon semmi tünetem nincs, talán annyi, hogy kicsit feszül lent a hasam és néha hányingerem van este. Eddig majdnem minden nap aludnom kellett délután, most inkább az van, hogy nem tudok még éjszaka sem aludni. Terhesvitamint szedek reggelente (Elevit). Legközelebb csak 28-án kell mennem a 12. heti uh-ra.
2014. ápr. 11. 09:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Ezek semmi gondot nem jeleznek. Örülj, ha nem vagy rosszul.
2014. ápr. 11. 09:36
 2/6 anonim ***** válasza:
Nyugi, nincs semmi gond! Nem törvényszerű, hogy rosszul legyél az első trimeszterben. Nekem sem volt semmi tünetem, csak valamivel fáradékonyabb voltam. Most 39 hetes vagyok, néha még most is "elfelejtem", hogy terhes vagyok, aztán persze oldalba rúg és akkor eszembe jut, de ezzel csak azt akarom mondani, hogy az is lehet teljesen normális, ha "nincs semmi". :) Örülj neki, hogy jól viseled, eszedbe se jusson ezen stresszelni!! :)
2014. ápr. 11. 09:44
 3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! csak fura, hogy még csak álomkór sem jön rám :)
2014. ápr. 11. 09:46
 4/6 anonim ***** válasza:

az álomkór majd később fog jelentkezni, ha már valóban kimerítő lesz a napi rutin, + 10 kg mellett.

nekem sem volt tünetem, se hányinger se hányás, talán cseppnyi mellfeszülés de azis csak a 6. héten...a 8. héten égett a gyomrom de ez minden.

normális az is ha nincs tüneted, azt jelzi, hogy stramp csaj vagy, csak így tovább még szükséged lesz az energiádra :)

2014. ápr. 11. 10:38
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm! nagyon várom már az uh-t :)
2014. ápr. 11. 10:46
 6/6 anonim ***** válasza:
Én sem voltam aluszékony (csak már a 3. trimeszterben), annyi tünetem volt az első 10 hétben, hogy nagyon fájtak a melleim és szurkált a jobb petefészkem. Aztán minden megszűnt. 22. és 25. hét között 3x kihánytam a reggelit valamiért, abból 2x ugyanazt ettem, 1x mást. Nem tudom, mi okozhatta. Örülj, hogy tünetmentes vagy.:) Tudom, sokan akkor érzik biztonságban a babájukat, amikor tüneteik vannak, de ez is teljesen normális és attól minden rendben van a picivel.:)
2014. ápr. 11. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!