Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ilyen tünettel menjek holnap...

Ilyen tünettel menjek holnap orvoshoz, vagy várjam meg a január közepi 12. heti UH-t?

Figyelt kérdés

9+3 napos kismama vagyok. Eddig minden rendben volt, voltak tünetek, de nem fájt semmim, tegnapról mára azonban minden elmúlt! Se hányiger reggel, se szédülés, még az eddig nem létező ibidóm is visszajött. Mindezekhez párosult tegnap reggel óta egy folyamatos, tompa fájdalom a méhemnél, ami nem múlik el magnéziumra, mint a múltheti kis görcsök.

2 hete voltam UH-n, de nagyon aggódom.... holnap még van sztk-s rendelés, nem fognak elküldeni a fenébe, hogy "csak" fájás miatt bemegyek? (Hál'istennek vérzés nincs. )

Még ha nem is adnak semmit, legalább megnéznék a babám jól van-e.... olyan messze még a 01.13....

Ti bemennétek / bementetek ilyen helyzetben?

2013. dec. 22. 21:24
 1/10 anonim ***** válasza:
Én biztosan bemennék.
2013. dec. 22. 21:36
 2/10 anonim ***** válasza:

Hívd fel a dokit előbb és kérdezd meg. Ha nem nyugtat meg, akkor inkább menj be, mert a stressz többet árt! :)

Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok!

2013. dec. 22. 21:37
 3/10 A kérdező kommentje:
Sajnos nem lehet őket hívni, csak az előjegyzéshez van telefonszám... :(
2013. dec. 22. 21:42
 4/10 anonim ***** válasza:
Ilyenkor a tünetek jönnek mennek, ezen ne izgulj. A fájdalom miatt viszont szerintem is menj be holnap, ne menj neki így az ünnepeknek.
2013. dec. 22. 22:10
 5/10 anonim ***** válasza:

szerintem nincs gond de hogy megnyugodj menny el holnap!

én biztos nem bírnám ki januárig! eléggé aggódós vagyok

2013. dec. 22. 22:17
 6/10 anonim ***** válasza:
Menj be és hisztizz ki egy ultrahangot. Mondd, hogy hirtelen múltak el a tünetek, nagyon fáj a hasad folyamatosan, nem érzed jól magad, stb. Nyugodtan színezd ki a dolgokat, mert sajnos manapság tojnak az emberre addig, amíg nem dől belőle a vér.
2013. dec. 23. 07:42
 7/10 Gyönyörűséges ***** válasza:

szerintem sincs semmi gond, ha verzes lenne az mar komoly lenne. Termeszetesen ha megnyugtat menj be az ambulanciara, elzavarni nem fognak, es megnyugodsz. magne b6+ pihenes.

jo egeszseget.

2 gyermekes anyuka

2013. dec. 23. 08:01
 8/10 anonim ***** válasza:
Na bementél?mit mondtak?minden rendben?
2013. dec. 23. 15:42
 9/10 A kérdező kommentje:
Voltam, dobogott a kis szive, bar kaptam Duphastont biztos ami biztos :) Most mar nyugodtabban varom a 13-at!
2013. dec. 26. 13:21
 10/10 anonim ***** válasza:

szia!

örülök neked! vigyázz magatokra és jó egészséget kívánok nektek és boldog baba várást!

üdv,:5-ös

2013. dec. 26. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!