Mikor menjek legözelebb az orvoshoz?
Figyelt kérdés
Ma (02.05)azt mondta az orvos, hogy 6+4 napos vagyok és majd 11 hetesen menjek legközelebb. Valaki aki ért hozzá megmondaná, hogy ez mikorra esik?2014. febr. 5. 13:12
1/9 anonim válasza:
Akkor március 8-án leszel 11 hetes, csak a naptárhoz kell érteni, máshoz nem ennek kiszámításához.
2/9 anonim válasza:
Március 10-14 között menj valamikor.
3/9 anonim válasza:
Volt már szívhang? Mert ha nem akkor 8. héten szokás visszamenni, a 12. heti genetikai uh előtt.
4/9 A kérdező kommentje:
Igen volt szívhang. Köszönöm a válaszokat nagyjából én is így számoltam. Nagyon izgatott vagyok, mert nem is terveztük és védekeztünk is (pharmatex). Még egyszer köszi mindenkinek, csak biztosra akartam menni nehogy lemaradjak valamiről.
2014. febr. 5. 13:57
5/9 A kérdező kommentje:
Ja elfelejtettem az utolsó menses első napja 2013.12.24
2014. febr. 5. 13:59
6/9 anonim válasza:
szia!
Az én 2. gyermekem is pharmatex-es baba. :) Már 6 éves nagylány.
7/9 A kérdező kommentje:
Na igen, az orvosnak is megvolt a véleménye a pharmatexről:-) Legközelebb már nem ezt fogom használni.
Ebben nekem csak az a rossz igazán, hogy mivel nem számítottam rá, amíg ki nem derült sokat cigiztem és kávéztam. Eléggé aggódom, de remélem nem lesz probléma.
2014. febr. 5. 21:39
8/9 anonim válasza:
Ha azonnal letetted, mikor megtudtad, hogy terhes vagy akkor szerintem ne aggódj! Remélem így volt!!!!
9/9 A kérdező kommentje:
Igen azonnal letettem, de mindig az van bennem, hogy az első hetek a legfontosabbak. Mindenesetre remélem minden rendben lesz.
2014. febr. 6. 12:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!