Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Málnalevél tea-kérdés? Mikortó...

Málnalevél tea-kérdés? Mikortól ajánlott és mire jó?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok mostmár, milyen hatása van,mikortól iható,mennyi?

mindenfélét hallani-olvasni róla, mindenki mást ír, volt akinek orvosa 37 hét előtt nem ajánlotta mert beindíthatja a szülést, van akinek semmit nem használt, viszont van aki a tea hatásának tudta be,hogy megindult a vajúdás anélkül,hogy indították volna, stb.....

2014. ápr. 10. 17:00
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én ittam mind a kettő terhességemnél és most is fogok, be nem indította az tuti, elviekben arra való, hogy könnyebben tágulj, az biztos, hogy szülni zárt méhszájjal mentem, de viszonylag gyorsan ment, hogy a tea miatt vagy sem passz hiszen ugyan azt a szülést nem lehet kétféleképpen kipróbálni :) Viszont másért nem az ízéért most is inni fogom :)
2014. ápr. 10. 17:38
 2/7 anonim ***** válasza:
Én betöltött 36. héttől ittam. Nem indította be a szülést, viszont 1 ujjnyi, papírvékony méhszájjal mentem be a kórházba és 1,5 óra alatt eltűnt a méhszájam. Ettől vagy nem, azt nem tudom, de ártani nem árt.
2014. ápr. 10. 17:53
 3/7 anonim ***** válasza:

Szulesznom 36.héttől ajánlja a fogyasztását . Kb fel l/nap. 38.héttől lehet napi 1 l-t is inni. Nem hinném ,hogy beinditana a szülést .

A tea abban segít .hogy a mehszaj könnyebben nyíljon,elsimuljon .

Van aki meg 3 perces fajasnal is zárt. De van aki 3percesekre már szépen nyílik. Elvileg a tea tehat arra jó ,hogy a vajudasi időt ily módon csökkentse .

Van akinél hat ,van akinél nem. Egy próbát megér . Talán 240ft volt 1 csomag.

Majd szülés után megírom,hogy segitett e valamit a fogyasztása.:-)

2014. ápr. 10. 18:10
 4/7 anonim ***** válasza:
Egyébként hol lehet beszerezni ezt a teát? Ti hol veszitek/vettétek?
2014. ápr. 10. 18:27
 5/7 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat :)

én első gyerekkel nem ittam, viszonylag gyorsan meglett a kicsi, aki nem is volt olyan kicsi közel 4 kilójával :) meglett 4 óra alatt.

Most iszom a teát,valóban finom, még másfél hetem van a nagy napig :) majd látjuk mit hat!

Én egyébként a drogériában kaptam, 185 ft volt.

2014. ápr. 10. 19:19
 6/7 anonim ***** válasza:
En sima gyógyszertárban , de herbariaban biztosan találsz.
2014. ápr. 10. 21:00
 7/7 anonim ***** válasza:
En sima gyogyszertarban vettem. 36.hettol ittam. a szulest tuti nem inditotta be,40+6ra szultem:) Nekem semmit nem ert, 19 orat vajudtam, nagyon nehezen tagultam. (a tea meg ugye pont a tagulast segiti/segitené)
2014. ápr. 10. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!