Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hányadik héttől ajánlott a...

Hányadik héttől ajánlott a málnalevél tea fogyasztása?

Figyelt kérdés
34 hetes kismama
2010. máj. 9. 11:28
 1/5 anonim ***** válasza:
A 36. héttől. De készülj fel, pocsék íze van!:-S
2010. máj. 9. 12:28
 2/5 anonim ***** válasza:
36héttől és nem rossz,ízesítsd be!Én is ittam:-)
2010. máj. 9. 13:48
 3/5 anonim ***** válasza:
36 héttől. ízesítve meg lehet inni!
2010. máj. 9. 13:51
 4/5 anonim ***** válasza:
Bocs.De mire jo ez a tea?
2010. máj. 9. 15:22
 5/5 anonim ***** válasza:

Első vagyok: hát, csajok, akkor nekem nagyon rossz az ízlésem. :-)) Nekem komoly hányinger árán sikerült leküzdenem első babámnál. Most előre félek, hogy nemsokára ihatom megint, 31 hetes vagyok..

Valaki kérdezte, mire jó: segít, hogy könnyen és szépen felpuhuljon a méhszáj, így könnyebben és gyorsabban tágulsz a szüléskor. Ezért nem szabad a 36. hét előtt inni, mert van, akinél korábban érkezik miatta a baba. Én mondjuk még így is túlhordtam... Viszont csaknem négykilós babámat sikerült megszülnöm gátvédelemmel úgy, hogy előtte riogattak, úgyis császár lesz, mert versenyszerűen lovagoltam gyerekkorom óta és a lovasoknak olyan erősek ott lenn az izmaik, hogy nem igazán tágulnak. Ehhez képest gond nélkül megszültem. Persze nem tudom, a tea segített-e, vagy más, de a biztonság kedvéért most is inni fogom. :-)

2010. máj. 9. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!