Hányadik héttől ajánlott a málnalevél tea fogyasztása?
Első vagyok: hát, csajok, akkor nekem nagyon rossz az ízlésem. :-)) Nekem komoly hányinger árán sikerült leküzdenem első babámnál. Most előre félek, hogy nemsokára ihatom megint, 31 hetes vagyok..
Valaki kérdezte, mire jó: segít, hogy könnyen és szépen felpuhuljon a méhszáj, így könnyebben és gyorsabban tágulsz a szüléskor. Ezért nem szabad a 36. hét előtt inni, mert van, akinél korábban érkezik miatta a baba. Én mondjuk még így is túlhordtam... Viszont csaknem négykilós babámat sikerült megszülnöm gátvédelemmel úgy, hogy előtte riogattak, úgyis császár lesz, mert versenyszerűen lovagoltam gyerekkorom óta és a lovasoknak olyan erősek ott lenn az izmaik, hogy nem igazán tágulnak. Ehhez képest gond nélkül megszültem. Persze nem tudom, a tea segített-e, vagy más, de a biztonság kedvéért most is inni fogom. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!