Mikortól látszik a baba hasi UH-on?

Azt hiszem, orvostól függ, milyen UH-t használ. Nálunkfelé (Marosvásárhely) csak hasi van, itt olvasom, hogy hüvelyi is létezik. Én már 5 hetesen láttam a babát, s azóta még kétszer "megnézette magát" (volt egy kis gond). Minden alkalommal hason keresztül nézték meg, egészen jól látszik.
8 hetes terheske

Szia! Nekem mindig hasi uh-ot csináltak az elejétől kezdve. Elöszőr 5 majd 8 hetesen, akkor még csak babzsák szerű képzödményt láttam kezdetleges kezekkel és lábakkal. Az igazi nagy élmény az a 10. héten volt mikor már teljesen emberi formája volt a babámnak és hihetetlen dolgokat művelt ottbent amit az ember nem is gondolna. Szopizta az újját fogta a fejét, bukfencezett.
Szerintem minden egyes uh-ot nagyon fogsz élvezni, teljesen mindegy hogy akkor még mekkora a baba, mert amint meglátod a legszebb kisemberke lesz a világon bárhogy is néz ki.
Boldog babavárást!
35 hetes kismami

szia!! nekem az 5. héttől kezdve csak hasi uh volt havonta és már aakor is látszott!! sztem ez mindenkinél máshogy van, engem megnyugtat, hogy havi rendszerességgel láthatom :)
boldog babavárást!!
22 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!