Akinek faros volt a babája, válaszolna?
19. héten UH-n már faros volt és úgy is maradt.
A mozgást lent éreztem leginkább, a lábainál.
Császárral szültem, programozott volt.
Először oxit kaptam, kicsit vajúdnom kellett, utána megcsászároztak. Ne volt vészes, csak az utána lévő 2 hét volt nagyon rossz. :/
Én hatáorzottan éreztem, mikor csücsült és mikor fordult be.
A különbség egyértelmű volt.
Eleinte, olyan 18-26 hét között, csücsült még természetesen.
Olyankor mindig lent éreztem szinte a hüvelyemben, meg a végbelemnél a rúgásokat.
27. héten éreztem, hogy más, oldalt, a jobb bordám alatt éreztem a rúgást, nyomkodást, megszünt a hüvelynél ez az érzet, UH-n is mondták, hogy befordult.
Aztán 28. héten éreztem, hogy nemááá, visszafordult, amit a másnapi uh is bizonyított, megint csücsült, a hüvelyemet, hólyagomat rúgta.
Szerencsére csak pár napig volt így, aztán újra visszafordult fejjel előre.
Szóval ezek után azt mondhatom, hogy teljesen érezni, hogy hova rúg, hol csuklik.
Az elsőnél a 24. héten derült ki, hogy farfekvéses, a másodiknál a 18.héten.
Állandóan a húgyhólyagomat taposták, vagy éppen ráültek.:)
Mindkettő császárral született.
28 hetesen még felesleges izgulni, még simán megfordulhat. Az meg hogy valakinek 18 hetesen faros volt, nem azt jelenti, hogy végig úgy is maradt, annyi idősen még sokat tudnak forgolódni, csak a 3. trimeszterben már kevésbé, azért csak a terhesség vége felé szoktak jobban foglalkozni a fekvésével. Nálunk is úgy volt, hogy 18 hetesen fejvégű, rá 2 hétre haránt, 26 hetesen ismét fejvégű, aztán 28 hetesen már farfekvéses volt, és éreztem is, hogy a fejét nyomja ki felül.
De 28 hétnél még egyáltalán nincs gáz, simán befordulhat még, barátnőmnek mindkét babája a 30-as hetekben helyezkedett el fejjel lefelé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!