Még mindig faros lehet? Tudni fogom valamiből, ha megfordul?
Figyelt kérdés
Teljesen lent az alhasamban, olykor a hüvelyembe sugárzóan teljesen len érzem a babámat mozogni. Holnap leszek 28 hetes. Néha a köldököm vonalában is mocorog, de inkább csak teljesen lent. Viszont ha ülők a mellem alatt egy ponton iszonyatosan szúr, van hogy zsibbad amíg ki nem egyenesedem. Ezt is ő csinálja, vagy még mindig faros lehet?2014. ápr. 3. 21:34
1/3 anonim válasza:
Ezt aztán mi honnan tudnánk? Kérdezd meg, majd ultrahangon!
2/3 A kérdező kommentje:
Ha mennék, biztos megkérdezném..
2014. ápr. 4. 09:40
3/3 anonim válasza:
31 hetesen voltam az orvosomnál kontrollon és akkor közölte Velünk, hogy farosra fordult a picikém. Nagyon nem örültem neki, de mondta, hogy még simán visszafordulhat. A védőnőm mondta, hogy megfogom érezni, ha megfordul, mert már nincs neki nagy helye odabent. Hát én a fordulást konkrétan nem éreztem meg, csak arra lettem figyelmes, hogy a kis popóját kinyomja a köldök magasságában és durva bordarugásokat is kapok néha. Hétfőn voltam a dokimnál és jól éreztem, visszafordult. Esélyes, hogy Neked is megfordult, de ha mégsem akkor nyugi, mert van még ideje :-)
Boldog babavárást!
37 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!