Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A 37. héten még mindig faros...

A 37. héten még mindig faros a babánk. Kezdjek beletörődni ugye?

Figyelt kérdés
2013. júl. 24. 15:06
 1/9 anonim ***** válasza:
Hát, kevés az esélye, hogy befordul, de azért még előfordulhat. De fájni fog, az tuti. Nekem a 35. hét végén fordult be.
2013. júl. 24. 15:13
 2/9 anonim ***** válasza:
1.baba? Ha nem, akkor még van rá esély, nekem 2.,3. babám is 37 hét után fordult be (medence végűek voltak addig) megéreztem az biztos de legalább befordultak.
2013. júl. 24. 15:16
 3/9 anonim ***** válasza:
Hát még van eá egy kis esély bár nem sok, arra készülj ha befordul az nagyon nem lesz kellemes, de jobb mint ha császáros lenne :( sajnálm
2013. júl. 24. 15:19
 4/9 A kérdező kommentje:
1.baba,de már békülgetek a császárral is,biztos megvan az oka hogy miért nem akar megfordulni,így a kényelmes neki gondolom.
2013. júl. 24. 15:25
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem nem fordult meg, viszont van egy ismerős aki a terhesség utolsó 3 hetét kórházban töltötte és már ki volt írva a császár napja és előző héten ment Uh-ra kiderült megfordult a baba, mit sem érzett belőle, igaz nem volt sovány sosem , így végül term. szülés lett.
2013. júl. 24. 15:44
 6/9 anonim ***** válasza:

Kezdj el beletörődni. Kicsi esélyed még van rá, de nem sok.

Nekem mind a 2 gyermekem faros volt, biztosan okuk volt rá.

2013. júl. 24. 15:50
 7/9 anonim ***** válasza:
Lehet hogy így marad. De ez még nem elég indok a császárra.
2013. júl. 24. 19:14
 8/9 anonim ***** válasza:
1. vagyok. Én nem fordultam be, császárral születtem.
2013. júl. 24. 21:07
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is 37 hetes terhes vagyok és nekem is faros a kislányom. Már a 29 hetes uh-on is az volt, és azóta sem fordult át. Ráadásul a dokim azt mondta hogy kevesebb a magzatvizem is így nem valószínű hogy át tud már fordulni.Azért én még iszom a málnalevél teát és szedem a homeós bogyókat , mert tuti ha abba hagynám akkor átfordul és természetes szülés lesz. Pedig a védőnőm azt mondta hogy nyugodtan hagyjam abba a szedést mert itt tuti császár lesz. 37hkm

2013. júl. 25. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!