Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek hány hetes terhesen...

Kinek hány hetes terhesen kezdődtek a rosszullétek?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 9. 07:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

8. Hettol :) epp most is szenvedek :(

34 hkm

2014. ápr. 9. 10:20
 12/19 anonim ***** válasza:
már az elejétől, kb az 5. héttől, és nem hogy javulna a dolog, hanem egyre rosszabb. a 8. hétig "csak" egész nap émelyegtem, aztán már hánytam is szinte naponta+gymorégés, hátfájás, fáradtság, ingerültség, mellfeszülés... most vagyok 11 hetes.
2014. ápr. 9. 12:34
 13/19 anonim ***** válasza:
6-7. hét elején, most vagyok a 12. hétben és csak enyhültek de nem múltak el.
2014. ápr. 9. 13:07
 14/19 anonim válasza:
Nekem eddig semmi rosszullét nem volt, sem hányás, hányinger, émelygés, stb. Esetleg csak a kora hajnali éhségérzet, ami eddig még sosem volt:) Talán ha a menszim nem marad ki, észre sem veszem, hogy kisbabánk lesz:D Egy idő után persze...:) 23 hkm:)
2014. ápr. 9. 14:04
 15/19 anonim ***** válasza:

Nekem 10 hetesen kezdődtek, 14 hetesen múltak el, egyik napról a másikra.

22 hkm :)

2014. ápr. 9. 15:55
 16/19 Rea25 ***** válasza:
Nekem 5-6 hetesen kezdődött és még tegnap este is 5X kellett menjek hányni ,ég a víz is kijött ,mondjuk nem minden nap vagyok rosszul de egy héten legalább egy nap így telik el ..most vagyok 16 hetes
2014. ápr. 9. 18:54
 17/19 anonim ***** válasza:

Kb. a 6. héttől kezdődtek és a 12. hétig tartottak. Hányinger, fejfájás, szédülés. Azóta semmi probléma se derékfájás, gyomorégés semmi. Lekopogom, hogy ilyen jó a terhességem.

28 hkm

2014. ápr. 9. 20:27
 18/19 anonim ***** válasza:
Eddigi válaszolók, tudjátok már hogy kisfiú vagy kislány lesz?
2014. ápr. 11. 07:28
 19/19 anonim ***** válasza:
Én még nem tudom, most lépek a 12. hétbe. és folyton émelygek, egészen az elejétől, a 6. héttől. Bár csak párszor hánytam, de a népi hiedelmek szerint a hányás lányt jelent. Persze ezt már számos fiút váró és folyton hányással küzdő anyuka megcáfolta, szóval nem élem bele magam a rózsaszín masnik és habos ruhák világába. :-)
2014. ápr. 11. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!