6 hetes embrió 3mm és még nem volt szivhang később még lehet?
Figyelt kérdés
Volt már két korai vetélésem 6 és 9 hetesen most kaptam progipótlást utrot 3x2 és prolutex injekciót napi egyet,egy hét múlva kell visszamennem. Nagyon izgulok volt már valaki igy? Szerintetek ha nem progi hiány akkor mi lehet a baj? A doki azt mondta 50-50% hogy lesz szivhang vagy nem. Köszi2014. ápr. 8. 20:23
1/11 anonim válasza:
Ezzel még semmi gond, sokaknak 7-8 hetesen van csak szívhang. Nyugi, bízz magatokban :)
2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm,kedves vagy :0)
2014. ápr. 8. 20:38
3/11 anonim válasza:
Nekem se volt szívhang 6hetesen és 3mm volt, most már 18hetes vagyok, és kb 18-19cm a picurkám már:))))))Csütörtökön megyünk UH-ra akkor meg tudom a pontos méretét:)
4/11 A kérdező kommentje:
Gratulálok a babádhoz! :0) Bizom benne hogy nálam is minden rendben lesz,csak most nagyon hosszú ez az egy hét.
2014. ápr. 8. 21:02
5/11 anonim válasza:
Nekem 5+5 nél volt 3mm, de még nem volt szívhang. Olvasd el, ezt kívánom Neked: :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
6/11 anonim válasza:
Nekem 2hét múlva kellett akkor visszamennem...8hetesen, szóval végigizgultam a 2hetet. Átérzem a helyzeted, de ne aggódj, szerintem nem lesz gond és már lesz szívhang is. Amikor következő alkalommal mentem már 13mm volt és persze a szive is dobogott:)))
7/11 anonim válasza:
nekem csak a 7. héten volt szívhang. nyugi :-)
8/11 anonim válasza:
Az, hogy 6 hetesen még nincs szívhang, egyáltalán nem baj. Én 5,5 hetesen mentem először uh-ra, nem volt még szívhang. Azt mondta az orvos, hogy másfél, de inkább 2 hét múlva menjek vissza. 7,5 hetesen mentem, volt már szívhang :-).
Az sem gond még, ha 1 hét múlva még nem lesz szívhang. Ne keseredj el. Pihenj annyit, amennyit csak tudj és bízzál :-)
9/11 A kérdező kommentje:
Nagyon-nagyon köszönöm a pozitiv visszajelzéseket! :0)
2014. ápr. 8. 21:36
10/11 anonim válasza:
nekem 6 hetesen még embrió sem volt, csak petezsák. 8 hetes kontrollon már láttak embriót és a szívhang is megjött :) ne izgulj, minden rendben lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!