Kiss Lotti, Kiss Luca, Kiss Franciska, Kiss Panna?
Izabella :)
A tieid közül a Lucát választanám, de rövid vezetéknévhez hosszabb keresztnév illik szerintem.
te is abban a csapdában vagy, hogy egy tünemény, egy kis bébibogyó a hasadban :)
de ha belegondolsz és tegyük fel sikeres ügyvédnő lesz (most csak írtam valamit) hogy hangzana, hogy Dr. Kiss Lotti?
a Kiss valahol jelző is mintha az ember azt mondaná kis cica.
az ari nevek választásában óvatosságra intenélek.
Őszintén én egyik nevet se adnám a lányomnak, de a sorrendem:
1. Kiss Lotti: nem túl gyakori, felnőttkorban sem gáz, szép a hangzása, de szerintem túl rövid a vezetéknevetekhez.
2. Kiss Panna: ez sem túl gyakori, ez is jó lehet felnőttkorban, Panni néni van mostanában is az idősek között :D
3. Kiss Luca: nem szeretem a Luca nevet, felnőtt nőnek sem tudom elképzelni, és ez is rövid szerintem.
4. Kiss Franciska: hát ez nem rövid, viszont nagyon nem tetszik. Főleg a Franci becézés miatt....
Előző vagyok, csak az ötleteim lemaradtak:
Kiss Kiara
Kiss Noémi
Kiss Szonja
Kiss Eliza
Kiss Annabella
Kiss Laura
Kiss Izabella
Kiss Dalma
Kiss Emília
Kiss Liliána
Kiss Boglárka
Kiss Dominika
Kiss Hanga
Kiss Dorina
Kiss Rebeka
Kiss Rebeka
Nekem is a Luca tetszik a legjobban :)
A Lotti és a Panna szerintem komolytalan, a Franciska név pedig sosem tetszett. De a Kiss Luca viszont nagyon szép név lenne szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!