11/13 anonim válasza:
Nem hánytam egyszer sem, megúsztam enyhébb émelygéssel.
Mondjuk én is tartom a szénhidrát diétát, így különösebb éhezés vagy bármi utáni vágyakozás nélkül megúsztam a súlyfelesleget.
12/13 anonim válasza:
Ha éhes vagy, egyél! Max figyelj oda, hogy ne cukrosat meg liszteset. Itt a gyümölcsszezon, nyomjad az epret, almát, csinálj gyümölcssalit, ne nassolj! Akkor mindenki jól jár :)
13/13 anonim válasza:
Az jó, ha ügyelsz a súlyodra, a babának is jó. De ne a nem evés legyen a megoldás, hanem egyél gyümölcsöket, zöldséget, tejterméket. Nasinak a felcsíkozott uborka, sárgarépa is megteszi. Ha a szénhidrátokat csökkented (cukros, lisztes ételek, krumpli), azzal már sokat teszel a karcsúságodért anélkül, hogy babának ártanál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!