Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A baba éhes ha én éhes vagyok?

A baba éhes ha én éhes vagyok?

Figyelt kérdés
Ma másodjára érzem hogy nagyon éhes vagyok, és másodjára kezdett el rugdosni erősen. :) Lehet összefüggés? Akkor nem ilyen "agresszív" ha eszem. :) 20hkm
2012. okt. 2. 15:45
 1/7 anonim ***** válasza:
50%

nem hiszem :)

de azért egyél ilyenkor...nem jó a farkas éhség :)

2012. okt. 2. 15:48
 2/7 anonim ***** válasza:
79%
A magzat folyamatos ellátásban van, a tartalékaidat vonja ki, ha a felvett táplálék csökken. De valami összefüggés attól még lehet. :)
2012. okt. 2. 16:03
 3/7 anonim ***** válasza:
24%

Velem többször előfordult már, hogy már nagyon éhes voltam, és a picikém elkezdett erősen rugdosni, aztán amikor elkezdtem enni, lenyugodott...

De a babák egyébként is a magzatvízből táplálkoznak, és akkor, amikor nekik kell. De valóban lehet valami összefüggés... Vagy egyszerűen csak figyelmeztetni akar minket a csöppség, hogy jó lenne már enned, anyuci :)

34 hkm

2012. okt. 2. 16:28
 4/7 anonim ***** válasza:
Vagy csak zavarja a gyomorkorgás. :D Na jó csak vicceltem.:D
2012. okt. 2. 16:45
 5/7 anonim ***** válasza:
50%
Nekem a szonográfus mondta, hogy éhesen menjek 4D-re, mert akkor tuti nem fog aludni. De nem tudom, hogy mi az összefüggés. Ő biztos nem éhes, mert a születése után tapasztalja meg először az éhségérzetet.
2012. okt. 2. 16:48
 6/7 anonim ***** válasza:
52%
A baba nem táplálkozik a magzatvízből, csak nyel le belőle valamennyit. A babát köldökzsinór táplálja, ezt még az áltsuliban tanítják. Remélem, még nem akarsz babát, amíg ilyen alapvető dolgoknak nem néztél utána.
2012. okt. 2. 17:48
 7/7 anonim ***** válasza:
75%
A gyomorkorgásra reagál szerintem. Úgy, ahogy a többi zajra is. Gondolom, bentről milyen hangos lehet. ;-)
2012. okt. 2. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!