Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 18. hetes terhes vagyok. Pár...

18. hetes terhes vagyok. Pár napja úgy érzem esténként, mintha a hasam egy kicsit morogna, vagy egy picit éhes lennék. Lehet hogy már a baba mozgását érzem?

Figyelt kérdés
2008. márc. 3. 19:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet olyan érzésed, mintha kis pillangó rebegtetné a szárnyacskáját a pocidban. Ő már lehet a babád.
2008. márc. 3. 19:53
 2/5 anonim ***** válasza:

Igen !Gratula,nekem is olyan ki tompa gyomor morgással kezdődött aztán majd elkezd kopogatni,hogy itt vagyok mami:)

21hetes kismama

2008. márc. 3. 22:48
 3/5 anonim ***** válasza:

Érzel kis bubikat?Lehet ő az, de amikor érzed, biztos meg tudod különböztetni a gyomorkorgástól,valahogy ösztönösen tudjuk, ő az,figyelgesd, és tudni fogod a választ:-)

Gratulálok

2008. márc. 4. 07:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Az anyai ösztönök megsúgják a választ : ) ,és mivel szerintem érzed hogy ez már nem az emésztés nyilvánvaló lesz hogy picúr az.elősször csak csikis kis buborékok majd alig érezhető kopogtatás aztán már nem lesz kérdéses amikor igazán elkezd rugdosni :-)És már nem kell sokat erre várnod. Most még azért simized ,hogy mozduljon meg később majd azért hogy "pihenjen már egy kicsit":-). 22 hetes mami
2008. márc. 4. 13:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is pont így éreztem, egész pontosan nekem úgy tűnt, mintha korogna a gyomrom, csak hang nélkül. Szerintem ez már a kisbabád. Én a 20. héten kaptam tőle az első nagyobb "ütést", az tette egyértelművé, hogy ő az! :) 24 hetes kismama
2008. márc. 6. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!