Hogyan lehet hogy valaki nem veszi észre magán hogy terhes?
A barátnőm pl nem vette észre.
Neki mindig megjött, napra pontosan. Arra lett figyelmes, hogy mindig nő a hasa, de csak nagyon picit. Az első 3,5 hónapban mindenki mondta neki, hogy gyakran puffad a hasa és vizsgáltassa ki magát.
Végül arra lett figyelmes, hogy valaki rúg odabent.
Azonnal rohantak a férjével a nőgyógyászhoz, aki közölte, hogy terhes és a baba egészséges, nincs semmi gond.
Veszélyeztetett terhes lett, folyamatosan pihennie kellett.
Végül 39+4 napra született császárral a fia, aki ma már 7 éves és makk egészséges.
Ja, és neki sosem volt se rosszulléte, se semmi.
Normális életet élt.
Abban az esetben hiszem el, h pár hónapig nem veszi észre ha A) papírja van róla, h ő sosem lehet terhes, B) Bőven túl van a klimaxon (kvázi A)
Én is menstruáltam a 6. hétig, nem volt addig még hányingerem sem, mégis a 6. hét elején már pozitívan teszteltem, a hét végén pedig orvos is megerősítette az állapotomat.
Anyám: meddőnek tudta magát. Nőgyógyászati műtétek miatt össze-vissza jött meg neki, néha hónapokig nem. Egyszer hosszan tartó, makacs gyomorrontás miatt elment orvoshoz. Kiderült, hogy én vagyok a gyomorrontás, akkor10-12. héten lehetett.
Anyósom: elég terebélyes termet, fogamzásgátlót szedett. Valami elkezdett mozogni benne. A férjem volt az, a terhesség a 4. hónapnál tartott.
Ha hamarabb észreveszik, akkor abortusz, mert második gyereket nem szerettek volna, de így megtartották.
Szülésznőként dolgozó barátnőm mesélte, hogy a sürgősségiről vittek át hozzájuk egy közel 200 kg-os nőt, aki erős hasi fájdalmakkal ment be. Mint kiderült, szült éppen, csak nem tudta azt sem, hogy terhes.
Nála a túlsúly miatt szanaszét borult a menstruációs ciklusa, a magzatmozgást egyrészt lefogta a hatalmas zsírmennyiség, másrészt bélmozgásnak hitte.
A has növekedése ugye nem tűnt fel, mert volt, ami takarja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!