Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki ért ehhez a HCG szinthez,...

Aki ért ehhez a HCG szinthez, kérem segitsen! Lehetséges? (méhen kivüli terhesség)

Figyelt kérdés

lehet méhen kivüli terhességem van.Most hivtak az eredménnyel,mert reggel vettek vért,és azt mondta az asszisztens,hogy a Hcg szint nekem 6 egész valamennyi,5-ig elfogadható.Mondta hogy hivjam délután vissza,addig beszél a dokimmal.

Mik ezek a számok?Nem értek hozzá.Tényleg valószinű hogy méhen kivüli terhesség lenne??Légyszi irjatok,olyan gyomoridegem van....

2014. ápr. 3. 13:27
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

köszönöm.

Azt tudom hogy nem terhesség,azt irtam is az elején hogy az ki lett zárva.Itt a méhen kivüli terhesség volt kérdéses,de hál'istennek nem az.

Ha 2 héten belül sem jön meg,akkor újra el kell mennem a dokimhoz,és majd akkor gondolom kezd vele valamit,hogy megjöjjön.

2014. ápr. 4. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!