Aki ért ehhez a HCG szinthez, kérem segitsen! Lehetséges? (méhen kivüli terhesség)
lehet méhen kivüli terhességem van.Most hivtak az eredménnyel,mert reggel vettek vért,és azt mondta az asszisztens,hogy a Hcg szint nekem 6 egész valamennyi,5-ig elfogadható.Mondta hogy hivjam délután vissza,addig beszél a dokimmal.
Mik ezek a számok?Nem értek hozzá.Tényleg valószinű hogy méhen kivüli terhesség lenne??Légyszi irjatok,olyan gyomoridegem van....
A hcg szintből nem állapítható meg egy méhen kivűli terhesség.A kettőnek semmi köze egymáshoz!Azt majd UH-on látják!
A hcg-d,amugy nagyon kevés.Ebből még bármi lehet.
Ha február 1-jén volt az utolsó vérzés, akkor lassan már 9 hetes leszel. Ha terhes vagy, akárhová is ágyazódott be, azt már látni kellene. Ilyenkor már szívhang is van.
Ha méhen kívül van, azt is ultrahangon kell megkeresni. A hcg szintet azért nézik, hogy megállapítsák él-e a terhesség, az,hogy méhen belül vagy kívül van, arról szerintem se ad infót.
Menj el az eredményért minél hamarabb, és mutasd meg a nőgyógyászodnak.
köszönöm.
Uh-on a dokim semmit nem látott,se rendes terhességet,se cisztát...hétfőn voltam nála.De mivel nem tudja mitől nem jött meg 2hónpja,és mitől vannak olyan görcseim hogy a földön fetrengek tőle,és a méhen kivülit is kizárja,elküldött egy teljes laborba ma reggel.Most hivtam az asszisztensét az eredmény miatt,és mondta amit fentebb leirtam,meg hogy hivjam már vissza 3 után,addig beszél a dokimmal mi ez...
Csak annyira félek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!