Bicikliztetek terhesség alatt? Szabad?
Figyelt kérdés
14 hetes vagyok.2014. ápr. 3. 08:16
1/11 anonim válasza:
Én bicikliztem. Nekem azt mondta a doki, hogy ne erőlködjek, csak szépen nyugisan. És amíg nem keményedik tőle a pocak, addig lehet. Én még 30hetesen is tekertem, de utána már nem, mert nem bírtam.
2/11 anonim válasza:
A balesetveszély miatt nem ajánlák, illetve nagy pocakkal ugye már nehezebb, könnyebb az egyensúlyvesztés. De maga mozgásforma megengedett, úgyhogy rád van bízva.
3/11 anonim válasza:
Szabad elvileg, de azért nem mindegy, hogy Szolnokon laksz, vagy Mátraházán.
4/11 anonim válasza:
Én nem a megterhelés miatt nem biciklizem, hanem a balesetveszély tart vissza tőle.
5/11 anonim válasza:
A terhesség nem betegség, ami jól esik azt mind lehet is. Én még a szülés napján délelőtt is elmentem a boltba, semmi gond nem volt az egyensúlyérzékkel. Most 27 hetes vagy a 3.5 éves fiamat is viszem a biciklin mint annyi más.
6/11 anonim válasza:
Szabadban kerdezed vagy szobabiciklizest? Szobabiciklin szerintem egesz vegig lehet persze csak szep normal vagy lassu tempoban, ami jol megmozgat!
7/11 A kérdező kommentje:
Szabadban kérdeztem. Nagyon szeretek bicajozni, csak eddig nem mertem.
2014. ápr. 3. 08:37
8/11 anonim válasza:
Én most 32 hetes terhes vagyok.Pocakom nagyon kicsi,ez nem zavar.
Én minden nap bicajjal járok a buszmegállóba,mert gyalogolni nem nagyon tudok,az kényelmetlen.Húzódik a hasam alja meg ilyenek.Bicajjal viszont simán,bármeddig elmennék.Hozzá kell tenni,hogy terhességem előtt napi 20 km-t is tekertem.Most így csak összesen napi 2x 7-9 perc.
9/11 anonim válasza:
Nos, én Hollandiában elek, itt mindenki biciklizik. A szomszédom a szules napjan még tekert, utana meg egy hetes volt a baba, amikor ujra bicajozott. Mondjuk itt ki vannak építve rendesen a kerékpárutak,,,,,
10/11 anonim válasza:
Szia, 36hkm vagyok, nem tudom, hogy lehet-e, de nekem muszály mindennap bicikliznem, mert nincs kocsink, a korház meg a város másik végében van, így vagy biciklizem vagy sétálok, bár gyalog kb 1 órahosszás lenne az út még sietve is, de nem szólt se a dokim, se a védőnőm, hogy ne biciklizzem, így gondolom nem gond.Elég nagy a hasam, kicsit nehézkes a tekerés, meg a felszállás, de nem sietem, el a dolgokat, így még megy, gond nélkül. :) Boldog, és gond mentes babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!