Terhes lehetek?
Figyelt kérdés
Három hete volt meg a menszeszem, most pedig tegnap és ma véres volt a bugyim, de nem olyan mint amikor megjön, hanem sokkal kevesebb. Tegnap éjjel felkeltem nem éreztem jól magam hányingerem volt, akartam vizet inni és valahogy még a víztől is rosszul lettem. Vissza feküdtem aludni és elaludtam. Viszont reggelente nem vagyok rosszul, nincs sem hányingerem, se nem szédülök. Tegnap anyukám hozott kakaós csigát, már régebben ettem, mivel fogyókúrázni szoktam ezért nem eszem mostanában ilyen lisztes, édes dolgokat és most azt is megettem, pedig nem szoktam. Valahogy nagyon megkívántam.
A barátommal mindig védekezünk. Soha nem ment még el bennem, mindig kiveszi és van rajta gumi is.
Szerintetek ez mitől lehet?
2014. ápr. 2. 14:37
1/3 anonim válasza:
lehet hormonzavar miatt jött a vérzés ,mivel fogyózol is .... egyszer nekem is megjött 16napra de nekem talán a jód hiány miatt
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2014. ápr. 4. 08:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!