Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 napja késik a mensim tegnap...

6 napja késik a mensim tegnap negatívat teszteltem lehetek terhes?

Figyelt kérdés

Tervezzük a babát a párommal.Februárban a mensim elött 3 nappal nagyon görcsöltem.Mikor megjött a bajom eleinte csak barnás vérzésem volt .Most már 6 napja késik tegnap negatívat teszteltem.Néha émelygek hányingerem nincs csak jelentősen többet eszem és iszom

Terhes lehetek?

2014. márc. 20. 18:33
 1/8 anonim ***** válasza:
Csomó oka lehet, hogy miért nem jön meg pl: ciszta, stressz. Tesztelj szerintem újra 2 nap múlva, bár ha terhes vagy , azt már mindenképpen ki kéne mutatnia a tesztnek.
2014. márc. 20. 20:00
 2/8 anonim ***** válasza:
12 napos késésnél mutatott a teszt elöszőr pozitìvat (halványat, de legalább már mutatta), pedig minden nap teszteltem, mert nagyon vártuk már a törpèt, hogy sikerüljön. :) 34 hkm szurkolok, hogy sikerüljön, megy a drukk
2014. márc. 20. 23:44
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen.

Hát nagyon reménykedem.:)))

2014. márc. 21. 09:58
 4/8 anonim ***** válasza:
Szia.Én most pont így vagyok mint te.Ma van a 7.napja hogy késik,pedig mindig pontosan jön meg a mensim.Nem fudom mi lehet. Teszteltél ma?
2014. márc. 21. 10:04
 5/8 A kérdező kommentje:

Ma nem.Várok egy picit még.:)

Bár nagyon kìváncsi vagyok,nemakarok csalódni.:)

2014. márc. 21. 11:07
 6/8 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Nagyon izgulok, úgyhogy majd írd meg az eredményt. Ha a továbbiakban is negatívat tesztelsz és nem jön meg, azért menj el orvoshoz.
2014. márc. 21. 15:27
 7/8 A kérdező kommentje:
Megjött ma de csak barnás pettyező vérzésem van.Szerintetek?
2014. márc. 21. 15:57
 8/8 anonim ***** válasza:

Nálunk is volt sajna ilyen, ez nem terhesség. Állítólag sokszor tulajdonképpen megtermékenyedik a petesejt, de pl. rossz helyen tapad meg, vagy más miatt nem életképes, és jön a szokott vérzés. Ha jó helyen tapadna és életképes lenne, akkor nagyon gyorsan felugrik a HCg szint, és pozitív a teszt.

Ne aggódjatok, pár ciklus és összejön!!

2014. márc. 21. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!