Várandós vagyok. Lehet belőle baj a terhesség során, ha az orvosomnak nem mondom el, hogy volt már egy abortuszom?
Vagy úgyis rájön?
Szégyellem...
A férjem szülész nőgyógyász, kliensei közül 10 kismamából 7-nek volt abortusza.
Ő ezt adatként kezeli, nem ítélkezik. Azért lenne fontos, hogy tudja, mert a méhszáj tágítása miatt esetleg korábban kezdhet kinyílni, amivel megnövelheti a koraszülés esélyét. senki mással nem kell megosztanod, ez rád tartozik, meg az istenre, akiben hiszel. De az orvosod előtt nem kell szégyenlened és magad előtt sem. Engedd el a meg nem született kisbabát és várd örömmel a mostanit. Ahhoz, hogy gond, félelem és problémamentes babavárásod legyen fontos lenne, hogy a nőgyógyászodba bizalmat vess. Hidd el nekem, nem fog ítélkezni.
10-ből 7-nek? Istenem, de szomorú! Nem találok szavakat, se magyarázatot. Nyilván nem a védekezési módszerek megbízhatósági mutatója az oka. Én betiltanám az abortuszt.
Bocs az OFF-ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!