10-11 hetes kismamik hogy vagytok?
Én 9 hetes vagyok. 6. héttől émelygek, talán kicsit enyhült már, remélem már nem sokáig tart. Én is nagyon fáradt vagyok estére, pedig nem is dolgozom.
Nem merünk szexelni, 12. hétig inkább várunk vele. Minden jót Neked.
Szia. Igaz én holnap már a 13. hetet töltöm, de nekem is masodik baba és az első egy hónap múlva lesz 2 éves. :)
Nálam szerencsére már nincsenek vagy csak nagyon ritkán rosszullétek, viszont estére még mindig elfáradok. Párommal mi a 12. hét előtt nem voltunk együtt, de most elutazott külföldre ezért utazás előtt nem hagytuk ki az együttlétet. :)Nem volt belőle gond. Azóta voltam orvosnál és minden rendben van.
Szia.
Pénteken töltöm a 11. hetet. Én most már sokkal jobban érzem magam. 7-8. héttől volt elviselheteten hányinger, émelygés, mondjuk az ezek mind megmaradtak, de már sokkal kevesebbszer tör rám a rosszullét.
Nekünk első baba lesz, 14.-én megyünk 12. hetes uh-ra :D
Szia !
11hetes vagyok,én is a második babámat várom,a kisfiam 3éves.
Én is csak néha émelygek,hányingerem ritkán van, de az aluszékonyság az változatlan.
Hamarabb elalszok este, mint a fiam :D
A nemi élettel sehogy sem állok,mert nem merem megkockáztatni. Első a bébi.
Úgyhogy pár hetet még várok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!