Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 31 hetes kismamik hogy vagytok...

31 hetes kismamik hogy vagytok? Mar keszultok?

Figyelt kérdés
2014. márc. 18. 14:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát én nagyon sehogy nem állok, de a jövő héten tervezünk némi vásárlást és szobarendezést :)
2014. márc. 18. 14:50
 2/6 A kérdező kommentje:
Nekunk mar nagyjabol van minden. Mar csak pelus, torlokendo, furdeto cuccok kellenek... Es lelkileg keszulsz mar?
2014. márc. 18. 14:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem érzem magam terhesnek vagyis testileg igen, de valahogy nem esett még le (pedig nem első gyerek...persze lehet pont ezért)
2014. márc. 18. 14:55
 4/6 A kérdező kommentje:
Nalunk elso baba... Kicsit izgulok, de nem is a szules miatt (hiszen azt ugyse uszom meg :-) ), hanem a korhaz miatt. Meg sose kellett befekudnom... Ja es a lift... Fobiam van... Es raadasul a 10.-en van a szuleszet. Egesz terhesseg alatt minden rendben volt/van. Remelem nem lesz semmi gond!
2014. márc. 18. 14:58
 5/6 anonim ***** válasza:

szia :) nekünk textil pelus meg pelenka, illetve fürdető stb ezek kellenek csak.

Már elkezdtem pakolni a táskába:) kimostma az összes baba rucit.stb...:) Várom nagyon.

2014. márc. 19. 11:35
 6/6 A kérdező kommentje:
En meg nem mostam. 1.-en megyek dokihoz. Azutan mar neki fogok! En is mar nagyon varom!!!
2014. márc. 19. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!