Szia! 14-15 hetesen már 3 kg-ot híztam, a pocakomat már mindenki észrevette. Jól voltam, a kezdeti enyhe émelygés is elmúlt, és az álomkór is. (már 32 hetes vagyok, elég nehéz a pocak, várom a végét, 10 kg-nál tartok, remélem nem is lesz több, max még 1-2 kg :) ). Kellemes babavárást!
2014. márc. 15. 07:13
3/13 anonim válasza:
Sziasztok! Én ma vagyok 14 hetes. Eddig 5 kg-ot fogytam, még nem híztam. 2. baba lesz, van már egy kisfiam. :) Ismerősök szerint kezd már kerekedni a pocakom, de nem tudom, mert volt egy kis hasam alapból.
2014. márc. 15. 07:50
4/13 anonim válasza:
Sziasztok!14 hetes vagyok én is és 7kgot hiztam. a rosszullétek miatt egyfolytába rágcsáltam valamit.
2014. márc. 15. 09:20
5/13 anonim válasza:
Sziasztok!
En meg csak 10 hetes leszek, de irigykedve/ csodálkozva olvasom, hogy fogytatok vagy csak 5kg - ot hiztatok én most tartok 4 kg-Nál :( 55kg kezdtem, vékony vagyok de a hasamon mindig is volt felesleg :(
Es en is a rosszullétek miatt sokat rágcsálok kekszet vagy valamit .
Ti hogy étkeztek? Nem szeretnek hizni!!
Valami tanács? :)
2014. márc. 15. 19:11
6/13 anonim válasza:
Sziasztok!
Én ma töltöttem a 14 hetet. A rosszulléteim nagyon sokat enyhültek, de néha még vannak,de már kibírhatóak. :) Én -4 kg-nál tartok, de kezd domborodni a pocakom, igaz 3. baba.
Egyébként 5 kg-t fogytam, de 1 már visszajött. :)
2014. márc. 16. 11:21
7/13 A kérdező kommentje:
Én is sokat émelyegtem, esténként meg epét hánytam, hát most a hétvége után már 3kg plusznál járok. Nekem az is a problémám,h még nem vagyok kívános, azt se tudom sokszor mit ennék, de van, hogy hirtelen csak rám tör az éhség :)
Mikorra vagytok kiírva? Én szeptember 10.-e
2014. márc. 17. 18:52
8/13 anonim válasza:
Első vagyok. Nekem programozott császárom lesz szeptember első hetében (2. Baba és az első miatt megint császarozni kell) :)
2014. márc. 17. 21:43
9/13 anonim válasza:
Sziasztok!
6. vagyok, én szeptember 15.-re vagyok kiírva. :) 3. baba
2014. márc. 19. 13:52
10/13 anonim válasza:
Sziasztok! 3. vagyok, szeptember 12 re vagyok kiírva, valószínű, hogy nekem is progis császárom lesz mert az első is császár volt. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!