Terhesség alatt romlanak a fogak állapota?
Figyelt kérdés
14 hetes terhes vagyok, mindig is oda figyeltem a fogaim egészségére, napi fogmosás mindig meg volt.
Most viszont közvetlen az ínyem alatt nem is egy fogamon kicsi lukak lettek. Még nem fájnak, de nagyon megrémiszt, vissza tudom ezt valahogy fordítani? Olvastam hogy ilyenkor a fogorvos egyből gyökér kezeli, de elég borzasztó lenne ha az összeset gyökérkezelni kellene. Mit tudok tenni? Még sűrűbb fogmosással meg tudom állítani ezt a folyamatot hogy ne romoljon tovább?
2014. ápr. 1. 12:54
11/11 anonim válasza:
Nekem nem romlottak, pedig rosszak, sokszor van velük gond, ès èn terhes vitamint sem szedtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!