Szerintetek ebből lehet baja a babámnak?
Figyelt kérdés
Múlt hét végén voltam 12. heti vérvételen, holnap leszek 13. hetes kismama. A vérvétel mellett vizeletet is kellett leadni, és az eredmény az lett, hogy fehérvérsejtet találtak a vizeletben. A lelet végére odaírták, hogy féregpete gyanús képlet.
Ma a nőgyógyász továbbküldött széklet vizsgálatra is, de annak min. 1 hét az eredménye. Addig is jó volna tudni, mire számíthatok? Valamilyen kezelésre? A babának lehet ebből BÁRMI problémája?
Köszönöm, ha írtok!
2014. márc. 31. 14:17
1/1 anonim válasza:
Hát az tudom, hogy a féregpete a gyomorban és a belekben élő parazita, ami széklettel ürül és ezért kértek mintát is tőled. Én laikusan azt mondanám, hogy a babának közvetlenül nem ártanak, viszont nálad okozhat kellemetlen panaszokat, mint a hasmenés. A dokid nem mondottsemmid még? Ha más nincs, hívd fel a védőnődet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!